Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Notranji glas vas bo večkrat opozarjal na neprijetnosti. Ne dovolite, da pride do konfliktov zgolj zaradi financ, ki v zadnjem obdobju niso rožnate. Vztrajajte po svoje, izsiljevanja enostavno ignorirajte. Na podporo iz okolice ne računajte. Za telo in boljše počutje storite več. Pojdite v savno ali na masažo. Dobro dene tudi izlet v naravo. S sabo vzemite osebo, ki je vedno dobre volje. Zaradi miru prevzemite odgovornosti nase. Nekateri so posesivni.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Novi obrazi vam bodo povzročali veliko psihičnih in tudi fizičnih naporov. Morda bi bilo pametno, da se pogovorite z nadrejeno osebo. Pojasnite, da pravega nadzora nad dogodki ni. Spremembe so nujne. Svetujte. Z bližnjimi bodite potrpežljivi. Tako si boste prihranili marsikatero neprijetnost. Za boljše počutje pojdite malce naokoli. Jesenskega piknika s prijatelji ne smete zamuditi. S svojo mističnostjo očarajte osebo, ki vam zadnje čase zelo veliko pomeni. Finance boste uredili.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Poskušajte umiriti svojo ognjevitost, kajti mimogrede vas lahko doleti hladen tuš. Tokrat vas rešijo samo potrpežljivost, tolerantnost in vztrajnost. Razrešite tistih nekaj poslovnih obveznosti, če se hočete premakniti s točke, na kateri ste obstali. Vaša ljubezenska zveza je na robu. Poglejte resnici v oči in povejte, kaj čutite, da ne bo prepozno. Nakažite partnerju, med vrsticami, da se je za harmonijo v zvezi treba kdaj tudi potruditi. Varčno z denarjem in čuvajte zdravje. Mlaj na nebu.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Dokler dela ne spravite pod streho, vas bo spremljala nervoza na vsakem koraku. Ob koncu tedna si odpočijte. Z optimizmom in delovno vnemo boste razrešili več zapletov v poslovanju. Vendar ne prehitevajte samih sebe. Z denarjem resnično bolj varčno. Telo vam bo hvaležno, če se boste zdravo prehranjevali in gibali na svežem zraku. S srčno osebo pojdita na izlet ali sprehod v čudovito naravo, ki jo riše jesenski čas. Kupite srečko. Mlaj zahteva svoje.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

S pozitivno energijo in smislom za humor spravite v dobro voljo ljudi okoli sebe. Izrazite svoje ideje v poslovnem svetu in se ne ustavljajte zaradi tistih, ki vsak dan godrnjajo in hočejo nemogoče. Vaša ambicioznost prinaša prve sadove v novo začetih poslih. Konec tedna izkoristite svoj prosti čas za prijetne dogodivščine v dvoje ali z družino in prijatelji. Čeprav je vaš planet Merkur retrograden, se bodo dogovori dobro iztekli. Nekdo vas bo osvajal na vse možne načine.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Na poslovnem področju bo pestro. Obnovite pogodbo in se lotite dela tako, kot ste načrtovali že v preteklih tednih. Finančno ne tvegajte, pa čeprav bo ponudba mikavna. Planeti tvorijo nekaj neugodnih aspektov, kar bo povzročalo neprijetno počutje, čustva bodo ran­ljivo občutljiva. Ne odpirajte starih ran. Pustite, da vajino razmerje teče po spontani poti. V ljubezni ne gre nič na silo. Težko se boste otresli misli, da ste se napačno odločili. Zdaj je, kar je.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Dobra novica vam bo polepšala oktobrske dni. V svojem delu in ustvarjanju pa boste spet neustavljivi in najboljši. Gladko vam bo šlo predvsem v četrtek in petek. Elana in idej bo dovolj. Spet boste dokazali, da ste prva liga. Čakajo vas prijetni dogodki. Kadar ste obkroženi z ljudmi, ki jih imate radi, se sprostite in napijete pozitivizma. Ljubljena oseba bo zamišljena. Preženite dvome s pogovorom in ne dajajte občutka zaskrbljenosti. Ljubeznivosti pa nikar ne skrivajte.

Devica

24. 8. do 22.9.

Veliko dela vas čaka. Vi zelo dobro veste, da so spremembe potrebne. Ničesar ne premikajte, dokler ne dobite zelene luči od nadrejenih. Dajte prednost zrelemu dogovarjanju in prilagodite dela vsem zahtevam in predpisom. Negativni aspekti bodo zasejali zmedenost v vaši okolici. Mlaj ne bo nedolžen, zato ne pričakujte razumevanja ali pomoči. Storite več zase in za svoje dobro počutje. Oseba, ki kraljuje v vašem srcu, vas bo zasipala s pozornostmi. Čudeži se dogajajo.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nikoli se niste ustrašili dela, tudi tokrat se ga ne boste. Naložili vam bodo veliko odgovornih nalog. Iskali boste rešitve, ravnovesje in nove ideje, s katerimi se boste optimistično lotili obveznosti. Izogibajte se konfliktov, predvsem z osebami, za katere veste, da so v stresnih situacijah dobesedno grozni. Na besede kritike boste predvsem ženske tehtnice ranljive in čustveno občutljive. Dovolite, da vas najdražji razvajajo. Čuvajte zdravje, previdno, kaj pojeste. Sreča je na vaši strani.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Po najboljših močeh si prizadevate, da pomembno delo ne bo v zaostanku. Bodite pripravljeni na nervozne ljudi, ki jih ne bo ravno enostavno krotiti in prenašati. Mlaj. Naj vas kritike razjarjenih ne zmotijo. Za dobro počutje naredite več. Meditirajte in si ob koncu tedna privoščite maksimalna razvajanja. Če želite, da vaši ljubljeni osebi ne prekipi, bodite čim prej in čim več v njeni bližini. Vaša skrivnostnost povzroča negotovosti. Pogovorite se ... Tišina ni rešitev.

Strelec

23.11. do 21.12.

Novosti bodo kar deževale. Sprejmite tisto, kar je najboljše po vaši presoji. S pravimi potezami boste kljub napetostim ustvarili pravo delovno vzdušje. Seveda brez podpore zanesljivih sodelavcev ne bo šlo. Mlaj poskrbi za zmede tam, kjer ni treba. Bodite v gibanju ter zdravo jejte. Probleme v krogu domačih razrešujte takrat, ko se bodo pripravljeni pogovarjati. Malce težje bo šlo, ker je Merkur še nekaj dni retrograden. Razrešite dileme, da vas ne bo razjedalo v dušo.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Nikar ne oklevajte pri pomembnih odločitvah. Napravite red na delovnem mestu. Organizirajte vse, kar je treba za prihajajoče novosti, hkrati pa se tudi sami držite pravil. Z večjimi nakupi še počakajte. Ni ravno čas za finančna tveganja. V začetku tedna boste v odlični formi. Izogibajte se predvsem začinjeni hrani, kajti želodec bo občutljiv. S sorodno dušo si privoščita nekaj sproščujoče drugačnega. Morje je lepo tudi v jeseni. Spremembe dobro vplivajo na vas.

Lisa - 41/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 41/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.