Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven

Vesolje pošilja vsesplošno občutljivost, zato vedite, da ima mlaj z mrkom v levu v soboto svojo moč. Nikar ne prehitevajte dogodkov v službi, sploh pa se izogibajte burnih reakcij in ne razčiščujte neprijetnosti za vsako ceno. Avgustovske dni namenite srčni osebi in svojemu počutju. Že nekaj časa vas telo opozarja in kliče po spremembah in počitku. Krajši odklop s sprostitvijo prinaša veselje in novosti, kajti v prijetni družbi boste uživali, hkrati pa spoznali, kdo vam je naklonjen. Romantičen poletni večer vam bo nakazal smer in stezico za vaše srce in dušo. Ne dovolite, da bi se ljubezenska zveza ohladila zaradi nevoščljive okolice.

Bik

Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Možnosti bodo odlične in zadovoljni nasmejani se boste vrnili s službenega sestanka. Seveda bo treba stare probleme razreševati tudi v avgustu. Čas je, da več pozornosti posvetite sebi, srčni osebi, družini in prijateljem. Z malce truda si pričarajte vsesplošno dobro počutje. Ko se nasrkate pozitivne energije, boste z lahkoto opravljali dela. Bodite previdni, komu zaupate, da se ne bodo razširile čudne govorice. Prijateljev nasvet vam bo odstrl obzorje. Pripravite dobro večerjo za najdražjo osebo. Ne upirajte se strastem. Mlaj in sončev mrk v soboto v znamenju leva zahtevata svoje. Previdno vsepovsod.

Dvojčka

Nikar si ne nadejate preveč. Avgust je še. Ne pretiravajte, da si ne pokvarite dobrega počutja. Delo vas je žal počakalo. Lotite se vsega postopoma po vrsti. Vse tja do torka, tik pred praznikom, vam bo uspelo najnujnejše zaključiti. Dobro veste, katere odločitve vas čakajo v bližnji prihodnosti. Partner bo do vas razumevajoč in presenečenje mu bo uspelo. Malce razvajanja vam bo prijalo. Sicer čustvene pozornosti znate podariti spontano. Bodite ponosni nase. Mlaj in sončev mrk v soboto v znamenju leva zahtevata svoje. Ne skrivajte težav in tegob. Morda je čas, da težo problemov razkrijete in se v miru pogovorite. Dvomi so odveč.

Rak

Mlaj in sončev mrk v levu bosta v soboto za pestrost življenja dodala občutljivost in razdražljivost. Bodite premišljeni in se ne prenaglite v izrekanju kritike. Prisluhnite svoji intuiciji in ustvarjajte po zastavljenih načrtih. Morda vas bo jezila nejevolja v delovni okolici, ampak ne pustite se izzvati. Vsaj kakšen dan posvetite sebi. Malce več počivajte, da si naberete energije. Avgust bo še poln odgovornosti. Pogrešate trenutke v dvoje? Vedno obstaja rešitev, torej povabite, vzemite si čas in presenetite tokrat vi. Ne pozabite, kaj vse ste načrtovali pred poletjem, torej nadaljujte z vso vnemo. Dobro vam gre. Praznik je dan za sprostitev in počitek.

Lev

Vaša dobra dela se obrestujejo prej, kot ste si zamislili. Nadaljujte s svojo kreativnostjo in ustvarjalnostjo. Nikar se ne ustavljate na drobnarijah, ker se vam bo izbrani fokus obrestoval. Nekateri bodo od vas pričakovali malce preveč. Odprite jim vrata, da tudi oni lahko kaj postorijo namesto vas. Pot, ki jo načrtujete že dlje časa, ne bo izvedljiva brez truda. Za vaše počutje bi bilo dobro, da si večkrat polepšate dan s stvarmi, ki jih imate radi. Kljub mlaju in mrku v soboto v vašem znamenju vas v ljubezni čakajo prijetnosti. Brez dvomov in pogovora pa žal ne bo šlo. Izpolnite, kar ste obljubili, da bo volk sit in koza cela. Denar bo.

Devica

Verjetno bo treba v naslednjih dneh spremeniti delovne pristope, hkrati pa tudi medsebojni odnosi ne bodo na zavidljivi ravni. Zaradi nastalih zapletov vas bosta doletela večji stres in napetost kot nedavno. Mlaj in sončev mrk v soboto v znamenju leva bosta vaše nelagodje povečala. Najdite svoj mir v hobiju, v družbi s tistimi, ki ji imate radi. Razvajajte svoje telo in dušo malce drugače. Če se pojavi občutek nemoči, se zaradi tega ne obremenjujte. Dobro je, da kakšne težavice kdaj razrešimo sami, brez črnogledih scen. Ljubezenska zveza je malce v megli. Kar vam leži na srcu, povejte, ampak zavijte v darilni papir. Ne odlašajte pogovora. Kar ste zapravili, zaslužite v bližnji prihodnosti. Ne obotavljajte se.

Tehtnica

Pred vami je odgovorna odločitev. Sistematično razrešujte dela in uvajajte novosti. Brez kompliciranja nekaterih ne bo šlo. Bodite vztrajni, optimistični in diplomatski. Nikar ne dovolite, da vas kritika sesuje do dna. Za boljše počutje poskrbite tako, da se lotite negovanja sebe od nog do glave. Torej vsakodnevno gibanje v naravi, spremembe v prehranjevanju in privoščite si trenutke ob vodi. Čeprav imate v tem tednu bolj v ospredju osebne zadeve, pa nikar ne prelagajte svojih družinskih načrtov. Občutljivosti zaradi mlaja s sončevim mrkom v znamenju leva ob koncu tedna se ne bo dalo pobegniti kar tako. Ni čas za novosti, ampak držite ravnovesje utečenemu.

Škorpijon

Avgust je, zato se ne čudite, če vas vleče na poti in krajše izlete. Malce svobode in dodatne pozitivne energije še potrebujete. Le tako boste uspešno in ustvarjalno zaključili posel. Zamisli so izvirne in komaj čakate, da se bodo začele odvijati. V delovnem okolju vas znajo malce preizkušati, zato bodite previdni in se izogibajte vzkipljivih sodelavcev. Od torka naprej izkoristite vsak atom, da dokažete svoj prav. Želeli boste pričarati romantično vzdušje in podariti ljubeča čustva v svojem stilu. Vaš ljubezenski recept je vedno odličen in srčna oseba se ne bo pritoževala. Ne drezajta v stare rane. V soboto bosta mlaj in sončev mrk v levu. Previdno na vsakem koraku.

Strelec

Malce ste že nestrpni, saj vam je bilo obljubljeno napredovanje pred poletjem. Bodite vztrajni in potrpežljivi do danega trenutka, ko se sprememba zgodi. Previdno, da ne pride do konfliktov z vročekrvnim sodelavcem, ki venomer godrnja in išče dlako v jajcu. V soboto nastopi mlaj s sončnim mrkom, zato se morda postite in poskrbite za svoje počutje. Zadnje čase ste se na trenutke počutili grozno, zato poskrbite za manjše spremembe v prehranjevanju ter bodite športno aktivnejši. Vaša ljubezenska zveza je v razcvetu. Ne dovolite, da bi okoliščine pokvarile vajino zaupanje. Ne vzkipite za malenkosti, ker vas preizkušajo. Najprej se prepričajte.

Kozorog

Včasih bi bilo dobro, če ne bi bili tako hudo samokritični. Naložili so vam veliko dela ravno zaradi pridnosti, seveda pa ne znate reči ne. Ob koncu tedna imejte še dodatno merico potrpežljivosti. Na izzivaje nekaterih nikar ne eksplodirajte, ker se ne splača. Vikend izkoristite sebi v korist. Umirite se, razvajajte svojo dušo in se večkrat pomuzajte pri srčni osebi. Večurni sproščen pogovor ob dobri slaščici, kavici, pijači in še kaj vnese v vajin odnos zaupanje, svežino in čustveno lagodje. Mlaj v znamenju leva vam ni naklonjen. Nov teden začnite tako, kot ste si zastavili. Nihče vas ne bo prekašal. Tudi finance ste uredili. Odjadrajte malce po svoje.

Vodnar

Super bi bilo, če bi vas vsaj enkrat pustili pri miru, da dokončate svoje delo. Izognite se kakršnemukoli konfliktu s šefom in starejšimi osebami, bližnjimi, pa če tudi vam bodo določene izjave parale živce. Ne precenjujte svojih psihičnih zmožnosti. Niste iz železa. V prostih dneh bodite fizično aktivni. Hkrati pa ne pozabite na vitamine in zdravo prehrano. Izlet ali krajše potovanje vam neizmerno diši, zato si malo privoščite, preden bo praznikov konec. Ljubezen v zraku bo od torka v vajin odnos vnašala zaupanje s trenutki sreče. Morda le poveste, kaj vas žuli, da rešite nakopičene dvome. Mlaj z mrkom je v levu. Potrpežljivo. Hvaležnost nekdo pričakuje.

Ribi

Vse tja do torka naslednji teden žal ne pričakujte preveč. Prevzela vas bo nervoza, ker imate polno dela, kamorkoli se obrnete. Dom, služba, družina, prijatelji in še kaj. Nekaj vročekrvnežev imate okoli sebe. Z njimi ta teden ne rešujte ničesar, ker ne bo nikakršnih rezultatov. Vaše zdravje kliče po sproščanju, počitku in umirjenosti. Resnično se izogibajte stresnim dogodkom. Prijateljica vas bo razveselila z dobro novico in povabilom na lepše. Prijetno bo in veselja ne bo manjkalo. Nežna čustva so zvezdica, ki bo svetila v vaši vezi kljub neprijetnemu dogajanju v vesolju. Brez ljubosumja je lepše. Mlaj s sončevim mrkom zahteva svoje. Torej previdno v soboto.

Liza - 33/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 33/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.