Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Delovne obveznosti speljite premišljeno in natančno, tako kot načrtujete. V začetku tedna začnite sklepati nove posle. Na podporo iz delovnih krogov tokrat lahko računate. Zlepa se nervoze ne boste rešili in zadnji krajec v vašem znamenju vam ne bo gledala skozi prste. Vzemite si čas za sprehode v naravo, bodite fizično aktivni, privoščite si dovolj spanja, prehranjujte se zdravo. Nekaj romantičnih uric pa le preživite s svojo srčno osebo. Prijetno bo, tako pomladno.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Poklicne ambicije vas bodo ponesle v nove poslovne vode. Bodite kreativni in se nikar ne pustite zmesti. Zadnji krajec v znamenju kozoroga bo zahteval veliko tolerantnosti in potrpežljivosti z ljudmi okoli vas. Z denarjem še previdno. Pomlad je v prvih korakih razcveta. Ukrasti si nekaj trenutkov zase in vašo ljubljeno osebo nikakor ni greh. Sprememba okolja, druga nadmorska višina, lepo vreme. Vse to bo na vaju vplivalo čarobno. Le privoščite si.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

S skrbnim načrtovanjem in trdnim zaupanjem v lastne sposobnosti lahko v novih poslovanjih dosežete veliko. Na začetku prihodnjega tedna boste pod vplivom zadnjega krajca, zato se ne prenaglite v ničemer. V drugi polovici tedna boste vse nadoknadili v vašem stilu. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi. Razvajajte njih in oni bodo vas. Nemirnost preženite z gibanjem v naravi, masažo ali pa se potopite v zeliščno kopel. Nakupujte le tisto, kar potrebujete.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Vaša glava je polna novih in starih skrbi. Hitite počasi, na nebu se ziblje zadnji krajec v znamenju kozoroga. Sodelovanje s pomembnim poslovnim partnerjem bo prestavljeno za krajše obdobje. Ognjeno znamenje ste, ne tarnajte. Dovolj bo energije za druge novosti. V ljubezenski zvezi ste preveč občutljivi. Svoboda je pomembna vam in srčni osebi. Ne brskajte in ne iščite problemov tam, kjer jih ni. Pomlad je že tu. Športajte v naravi in uživajte.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Treba si bo vzeti več časa, da počistite vse nepotrebno. Na odlični poti ste, da vam do konca prihodnjega tedna to tudi uspe. Zadnji krajec v znamenju kozoroga vam prinaša ugoden položaj. Udeležite se službenega sestanka. Povejte resnico v obraz tistim, ki vedno komplicirajo. Vaša privlačnost in čustvena odprtost prinašata nepo­zabne trenutke v dvoje. Želje se bodo uresničile, presenečenje vam bo uspelo. Več gibanja v naravi vam bo vrnilo boljše počutje.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pred vami je pomladni teden, ko boste želeli postoriti vse naenkrat. Postavite se zase, ampak ne bodite malenkostni. V nedeljo vas objame občutljivost, ker bo na nebu zadnji krajec v kozorogu. Ozvezdje vam ni preveč naklonjeno. Počutje bo nihajoče. Prisluhnite si. Naspite se, nadaljujte z rekreacijo, uživajte dovolj sadja in zelenjave. Tako boste omilili spomladansko utrujenost. Z zaljubljenostjo dajete občutek iskrenosti, svobode in prijetnosti. Srčna oseba bo očarana.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vaša vizija se bo tokrat pokazala kot najboljša. Z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo boste dosegli prave rezultate. Napetosti! Stres bo prisoten. Bodite umirjeni, predvsem pa previdni, komu kaj rečete in komu ne. Počutje bo nihajoče. Čez vikend si privoščite več počitka in razvajanj. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Ljubosumja se izogibajte. Prebudite se in uživajte v toplih spomladanskih sončnih žarkih.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pomlad je tu, vi pa pred goro obveznosti. Bodite zbrani, pripravljeni na vse, kajti nekateri so doktorji v dlakocepstvu. Sklenite dogovor, uredite uradnosti in se lotite novih projektov s kančkom previdnosti. Vaš dan je sreda. Za zdravje ob koncu tedna storite malo več, kajti potrebovali boste bister um in spočito glavo. Čustva bodo zajadrala v občutljivejše vode. Zadnji krajec! Ne potencirajte strogosti do samih sebe. V ljubezni vas čaka nekaj novega, svežega.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Zadnji čas je, da se odpravite v naravo in za kakšen dan spremenite okolico. Spremembe vas bodo odnesle od vsakdanjih težav, ki bremenijo vaše misli. V nedeljo je zadnji krajec v znamenju kozoroga. Varujte se vzkipljivosti in ne izzivajte spora. Nekaterim res ni za zameriti. Vaše natančnosti tokrat ne bodo razumeli in tudi sprejeli ne. V ljubezenski zvezi se prepustite razvajanju in ljubkovanju. Osrečite sebe in svojo ljubo sorodno dušo.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Neurejenost poslovnih nalog vas spravlja ob živce, žal tudi malenkosti. Ne jezite se preveč. Stres je resen povzročitelj zdravstvenih težav. Umaknite se v svoj svet. Ne pozabite, da se po plavanju in športnih aktivnostih vedno počutite zelo dobro. Srčna oseba bo zapeljivo romantična. Čutno vas bo popeljala v vode strasti. Ne morete iz svoje kože, da ne bi dodali nekaj presenetljivega. Z denarjem varčno, kajti komaj ste splezali na zeleno vejo.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Dobra zamisel bo prišla spontano in ob pravem trenutku. Vse naložene službene obveznosti opravite po načrtih. Že od nedelje dalje vam nič ne uide. Budno boste spremljali pogovore in presenečali okolico. V stresnih okoliščinah ohranite trezno glavo. V nedeljo bo nastopil zadnji krajec. Ljubeznivost, nežnost in predanost vaše srčne osebe bo kot balzam. Bodite strastni, ljubeči, nežni, zaupljivi, spomladansko igrivi. Seveda, pomlad je tu. Ne vzbujajte ljubosumja za prazen nič.

Strelec

23.11. do 21.12.

Poskušajte se znebiti čudnega občutka, da dela niste opravili tako, kot je treba. Če boste doumeli bistvo podtikanja, se lahko izognete številnim napakam in neprijetnostim. Zaupajte lastnim sposobnostim. Preženite nemir s fizičnim delom in dejavnostmi, ki vas sproščajo. Dovolite si, da ljubezen znova zacveti. Dovolj idej in čustvenega bogastva imate, da vam bo v teh pomladnih dneh uspelo imeti se lepo v dvoje. Finance boste uredili. In to proti pričakovanju.

Lisa - 15/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 15/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.