Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh - odgovore ponuja Lizin horoskop!

Ribi 20. 2. do 20. 3.

S skrbnim načrtovanjem in trdnim zaupanjem v lastne sposobnosti lahko v novih poslovanjih dosežete veliko. Na začetku naslednjega tedna boste pod vplivom lune v znamenju kozoroga, zato se ne prenaglite v ničemer. V drugi polovici tedna boste v svojem slogu vse nadomestili. Preživite prosti čas v družbi prijetnih ljudi. Razvajajte njih in oni bodo vas.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Vaša glava je polna novih in starih skrbi. Hitite počasi, na nebu se ziblje luna v znamenju kozoroga in vodnarja. Sodelova­nje s pomembnim poslovnim partnerjem bo prestavljeno za krajše obdobje. Ognjeno znamenje ste, ne tarnajte, dovolj bo energije za druge novosti. V ljubezenski zvezi ste preveč občutljivi! Svoboda je pomembna vam in srčni osebi. Kljub pozni jeseni ne izpustite rekreacije.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Treba si bo vzeti več časa, da počistite vse nepotrebno. Na odlični poti ste, da vam do konca naslednjega tedna to tudi uspe. Luna v znamenju kozoroga vam prinaša ugoden položaj. Udeležite se službenega sestanka. Vrzite v obraz resnico tistim, ki vedno komplicirajo. Vaša privlačnost in čustvena odprtost prinašata nepozabne trenutke v dvoje.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pred vami je teden, ko boste želeli narediti vse hkrati. Postavite se zase, ampak ne bodite malenkostni! V nedeljo vas bo objela občutljivost, ker luna v kozorogu zahteva svoje. Ozvezdje vam ni preveč naklonjeno. Počutje bo nihajoče. Prisluhnite si. Naspite se, nadaljujte rekreacijo, uživajte dovolj sadja in zelenjave. S svojo zaljubljenostjo dajete občutek iskrenosti, svobode, prijetnosti.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Vaša vizija se bo tokrat pokazala kot najboljša. Z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bodo pravi rezultati. Prisotna bosta napetosti in stres. Bodite umirjeni, pred­vsem pa previdni, komu kaj rečete in komu ne. Počutje bo nihajoče. Čez vikend si privoščite več počitka in razvajanj. Poglobite zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Izogibajte se ljubosumju.

Lev 23. 7. do 23. 8.

November je tu, vi pa pred goro obveznosti. Bodite zbrani, pripravljeni na vse, kajti nekateri so strokovnjaki v dlakocepstvu. Sklenite dogovor, uredite formalnosti, novih projektov pa se lotite s kančkom previdnosti. Vaš dan je četrtek, ko luna sveti v strelcu. Za zdravje ob koncu tedna storite malo več, kajti potrebovali boste bister um in spočito glavo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Čas je, da se odpravite v naravo in za kakšen dan spremenite okolico. Spremembe vas odnesejo od vsakdanjih težav, ki bremenijo vaše misli. V nedeljo luna sveti v znamenju kozoroga! Varujte se vzkipljivosti in ne izzivajte spora. Nekaterim res ne smete zameriti. Vaše natančnosti tokrat ne bodo razumeli in tudi sprejeli ne. V ljubezenski zvezi se prepustite razvajanju in ljubkovanju

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Neurejenost poslovnih nalog vas spravlja ob živce, žal tudi malenkosti. Ne jezite se preveč. Stres je resen povzročitelj zdravstvenih težav. Umaknite se v svoj svet! Ne pozabite, da se po plavanju in športnih aktivnostih vedno počutite zelo dobro. Srčna oseba bo zapeljivo romantična. Čutno vas bo popeljala v vode strasti. Ne morete iz svoje kože, da ne bi dodali česa presenetljivega.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Poskušajte se znebiti čudnega občutka, da dela niste opravili tako, kot je treba. Če boste doumeli bistvo podtikanja, se lahko izognete številnim neprijetnostim. Zaupajte v lastne sposobnosti! Nemir pre­že­nite z dejavnostmi, ki vas sproščajo. Dovolite si, da ljubezen znova zacveti. Dovolj idej in čustvenega bogastva imate, da se boste v teh jesenskih dneh imeti lepo v dvoje.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Delovne obveznosti boste speljali premišljeno in natančno, tako kot na­črtujete. V začetku tedna začnite sklepanja novih poslov. Na podporo iz delovnih krogov tokrat lahko računate. Nervoze se ne boste otresli zlahka in luna v vašem znamenju vam ne bo gledala skozi prste. Vzemite si čas za sprehode v naravo, bodite fizično aktivni, privoščite si dovolj spanja, prehranjujte se zdravo.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Poklicne ambicije vas bodo ponesle v nove poslovne vode. Bodite kreativni in se nikar ne pustite zmesti. Ozvezdje in luna v znamenju kozoroga bosta zahtevala veliko tolerantnosti in potrpežljivosti z ljudmi okoli vas. Z denarjem še vedno varčno. Posel je v prvih korakih razcveta! Ukrasti si nekaj trenutkov zase in ljubljeno osebo nikakor ni greh.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Dobra zamisel bo prišla spontano in ob pravem trenutku! Vse naložene službene obveznosti opravite po načrtih. Že od nedelje vam nič ne uide. Budno boste spremljali pogovore in presenečali okolico. V stresnih okoliščinah ohranite trezno glavo. Hladnosti nekoga ne jemljite resno. Ljubeznivost, nežnost in predanost vaše srčne osebe bo kot balzam.