Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vedno znova iščete krivdo pri sebi! Stresnih dogodkov v službi žal ne bo manjkalo. Pogovorite se. V zasebnem življenju poskušajte biti sproščeni, kot da se ni nič zgodilo! Uspelo vam bo! Soboto in nedeljo izkoristite za krajši izlet ali drobna razvajanja. Vendar življenje prinese tudi čudne neprijetnosti! Prenovite dom, malce drugače, po svoje!

Oven21. 3. do 20. 4.

Ne glejte nekritično na poslovne dogodke. Navdušeni boste nad novostmi, a bodite previdni pri odločitvah. Za vsako poslovno potezo si vzemite dovolj časa in bodite premišljeni! Čarobnost majskih dni lahko prinese ljubezen. Ne kuhajte zamer in ne bodite trmasti. Prepustite se toku energij in uživajte v prijetni družbi tistih, ki imajo radi vas in vi njih.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Dobrota je vedno sirota! Obrnite nov list v življenju in se ne ozirajte na pretekle dogodke. Analiza teh vam lahko povzroča hude glavobole. Za spremembo se imejte radi! Čuvajte zdravje, predvsem pa svoje živce. Vikend posvetite sebi in tistim, ki jih imate radi. Izlet do morja ali jezera vam vrne pozitivnost. Občutljivost vas do srede ne bo spustila! Ustvarjajte!

Rak 22. 6. do 22. 7.

Poslovno se vam bodo odpirale nove možnosti. Zagrabite ponujeno, kajti to je zelo dobra naložba za vaše napredovanje. Dogovorite se in podpišite uradne dokumente. Ne oklevajte in ne zavlačujte. Kljub prvemu krajcu boste v objemu dobrega počutja. V soboto bo več dobre energije za prijetne dogodke! Vendar ničesar ne počnite na vratna nos! Zaupajte srčni osebi.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Na vsakem koraku vas spremlja gora skrbi. Zares ste si naložili preveč! Pazite na zdravje. Vikend izkoristite za izlet v naravo ali se razvajanje! Do srede se izogibajte konfliktnim situacijam in bodite potrpežljivi z ljudmi. Z zamerami se ne ukvarjajte, ker je škoda vaših živcev in časa. Prvi krajec bo v nedeljo, zato boste občutljivi. Bodite strpni in sprejmite dejstva tako, kot jih znate!

Devica 24. 8. do 22. 9.

Ravno z natančnostjo boste dela speljali do cilja tako, kot ste načrtovali. Upoštevajte navodila nadrejenih, da bo volk sit in koza cela! Prvi krajec vas bo tiščal v občutljivosti. Druženje z najdražjimi prinaša boljše počutje in prijetno vzdušje. Ljubeznivost nekoga vas bo očarala. Dovolite si vzeti nekaj trenutkov samo zase. Razvajajte se in ne godrnjajte zaradi denarja!

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Se vam je posvetilo, da so vaše natančne zahteve za marsikoga velika težava?! Nikar se ne obremenjujte. Priskočite na pomoč in poslovne obveznosti speljite do konca. V prostih dneh naredite nekaj zase, za dobro počutje. Potrebujete več svežega zraka in gibanja. Uživajte in se predajte ljubezenski nasladi, saj je maj! Z denarjem premišljeno!

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Niste ravno v zavidanju vrednem položaju. Prevzemite odgovornost samo za svoje področje, preostale stvari prepustite izkušenim in odgovornim za ta področja. Ne pozabite, da ste občutljivi, kadar se na nebu pojavi prvi krajec. Ljubosumnost in posesivnost potisnite na stranski tir! Malo lenobe ne škodi! Doma uredite stvari, ki jih že dolgo prestavljate!

Strelec 23.11. do 21.12.

Negotovosti hitro končate. Nekomunikativnost nekaterih vas ne bo ganila. Tudi oni so v godlji, ne samo vi. Z dobrodelnostjo in veliko mero optimizma boste kos nastalim situacijam. V prostih dneh namenite več časa razvajanju. Romantična čustva bodo na preizkušnji ob koncu tedna, ko na nebu zasije prvi krajec. Streljanje puščic nejevolje ne prinaša ničesar dobrega.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Resno se lotite reševanja nastalih težav. Pazite, da vas mevžasti sodelavec ne spravi ob živce! Tudi finance vzemite pod drobnogled. Začetek novega tedna bo pozitiven, zato uživajte v družbi najdražjih! Priznajte, da vam zvestoba ljubljene osebe veliko pomeni. Zaradi prvega krajca, ki nastopi v nedeljo, se lahko pojavi pretirana občutljivost! Maj je čas za piknik!

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Ne pretiravajte z zaupljivostjo! Dobro precenite, koga boste spustili blizu! Ustvarjajte nekaj popolnoma novega. Ne razpravljajte z nikomer o tem! Zavistnežev ne bo manjkalo! Proste dni namenite svojemu zdravju. Sprehod v naravo ali rekreacija je prava izbira! Sprejmite povabilo na majski piknik in odklopite vsakdanje skrbi.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Na poslovnem področju si lahko obetate dobre rezultate. Z zaključki boste za spremembo zadovoljni. Nadaljujte v podobnem tempu. Novosti, ki ste jih vnesli v vsakdan, bodo krepile vaše počutje. Ne pozabite na gibanje v naravi ter se strogo držite zdrave prehrane! Ste čakali na sonce? Posončite se!