Vaše nebesno znamenje pove tudi nekaj o vašem značaju. 

Ste oven, ki se z glavo neprestano zaletava v steno, ali harmonije polna tehtnica? Zvezde vedo, kje tiči vaš največji greh in s kakšnim potencialom se morate opremiti! 

Oven

To nebesno znamenje spada med ognjena znamenja in temu ustrezno se tudi vede! Ovni so stalno v pogonu, polni so energije in hočejo vedno nekaj početi. Šport poskrbi za sijajno izravnavo. Toda pozor: izločanje veselih hormonov po treningu lahko privede tudi do odvisnosti od športa!

Bik

Biki imajo radi lagodno življenje. Najlepše jim je doma, na domačem kavču. Nekaj prigrizkov in napeta nadaljevanka, dokler ne zaprejo oči in zaspijo pred televizorjem. Maraton nadaljevank lahko hitro postane greh, ker si morajo preprosto ogledati še eno nadaljevanje in še eno – in tako pozno v noč.

Dvojčka

Če zamudijo, da se nekaj dogaja v krogu prijateljev, je to zanje čista groza! Dvojčki so radi povezani z ljudmi in so zelo družabni. Radi so dobro informirani in z vsemi se radi pogovarjajo. Jasno, da neprestano pogledujejo na pametni telefon in preverjajo družbena omrežja. To se lahko spremeni v odvisnost!

Rak

Raki se radi sproščajo. Toda zakaj bi hodili zdoma, če pa je doma tako lepo? Lastne štiri stene so zanje kot mala oaza miru. Obstaja nevarnost, da se spremenijo v samotarje, zato jih je dobro malce zvabiti iz njihove lupine.

Lev

Levi imajo ekstra velik odmerek samozavesti. Nagnjeni so k temu, da sebe vidijo v najboljši luči in želijo, da jih take vidijo tudi drugi. Seveda so vedno oblečeni po zadnji modi. Čeprav morda zaradi tega trpi kreditna kartica! Levi, pozor: pazite, da ta greh ne preraste v odvisnost od nakupovanja.Devica

To nebesno znamenje praviloma stoji z nogami trdno na tleh. Hrepeni po stalnem partnerju, s katerim lahko preživlja lepe trenutke. Device pa se ne sprijaznijo dobro z zavrnitvijo. Takrat grozi nevarnost, da se ljubezen spremeni v obsesijo. Če se devica prepusti ljubosumnosti, lahko pride celo do zalezovanja bivšega partnerja.

Tehtnica

Tehtnicam je zelo pomembna harmonija. Ko najde ljubega človeka, ga hoče imeti samo zase. Vedno želi vedeti, kje je, kaj razmišlja v tistem trenutku, kaj bi rad počel. To je lahko kar obremenjujoče za partnerja. Tehtnice so nagnjene k pretiranemu iskanju harmonije.

Škorpijon

Škorpijon najraje kupuje samo najboljše! Konec koncev ima kakovost svojo ceno in kdor kupuje poceni, na koncu plača dvojno. To nebesno znamenje rado pade v past nakupa ekskluzivnih oblikovalskih kosov. In to jih lahko hitro požene v minus na računu.

Strelec

Dolgočasje? Raje ne! Strelec je vedno v pogonu in živi za konce tedna. Od ene zabave na drugo – glavno, da kaj doživi in da se zabava. Za vsakim vogalom ga čaka nova dogodivščina. Njegovo navdušenje nad življenjem pa se lahko sprevrže tudi v odvisnost od užitka.

Kozorog

Zelo mu je pomembna zunanjost, saj je konec koncev prvi vtis odločilen. Skrbno pazi tudi na svojo postavo. Šteje kalorije, se odpoveduje določeni hrani, naredi velik lok okoli sladkarij – v pravi meri je to pohvalno. Paziti pa mora, da se to ne razvije v motnje prehranjevanja.

Vodnar

Vodnarji so prikriti mali hazarderji. Ni nujno, da igrajo poker ali ruleto, saj dovolj skušnjav ponuja že pametni telefon in razne aplikacije. Če ne pazi, lahko s tem požene tudi pravo malo premoženje!

Ribi

To nebesno znamenje večinoma ostaja hladnokrvno. Toda če pride do akcije, naj bo ta tista prava! Bodisi gre za prepir v odnosu ali pa stresne trenutke med prijatelji – ribe se včasih kar malo preveč vpletejo v dramo. Morajo se naučiti, da raje malo počakajo na razvoj dogodkov, drugače jih bodo označili za osebe, ki iščejo prepire.

Fotografiji: ShutterstockLiza - 48/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 48/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.