Veseliti se je potrebno drobnih reči in valentinov horoskop naj vam bo v vzpodbudo.

Vodnar - 21. 1. do 19. 2.

Vaša sanjaška in svobodna duša bo imela dovolj prostora in svobode, da boste lahko s srcem ljubili. Svoje sanje boste uresničevali, vendar previdno, da ne bo razočaranja. Ni vse zlato, kar se sveti. To ste že zagotovo spoznali. Od zaljubljenosti in norih čustev vas bo razganjalo. Poskušajte ohraniti ravnovesje in branite svojo krhko notranjost. Zelo hitro znate postaviti zid, prek katerega ne spleza nihče. V svoje partnerstvo vnesite odkrite pogovore. Tako bo več zaupanja in trdnosti v vajini romanci. Skupaj v dvoje ... Kjerkoli in kadarkoli. Prepustite strastem odprte poti.

Ribi - 20. 2. do 20. 3.

Sreča potuje okoli vas, le ujeti jo je treba in odleteti v čustven svet ljubezni. Storite to vsaj enkrat! Morda za valentinovo? Všeč vam bo, boste videli. Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo vedno znova svetila v vaši zvezi. Obdarjeni ste z sočutjem in razumevanjem, zato se ne čudite, če se bo k vam zatekel kdo po ljubezenski nasvet. Pogovor z njimi vam bo vlil novih moči in ljubezni. Srčna oseba vas občuduje in zaljubljenost je v zraku. Osamljeni ne boste. Dobri angel ždi nad vami in vas čuva z vso ljubeznijo. Za valentinovo podarite nekaj, kar vaju spominja na lepe trenutke!

Oven - 21. 3. do 20. 4.

Drobne negotovosti vas večkrat zavedejo v negativno razmišljanje. Posledično se pojavljajo čustvene blokade in nelagodno počutje ob ljubljeni osebi. Najprej razčistite v sebi. Če niste prepričani o svojih čustvih, se raje malce distancirajte. Pomlad prinaša nova poznanstva. Nekdo vas bo prevzel, zato vprašajte svoje srce, kaj si želi. Sentimentalnost je vaše bogastvo. Pazite, da se preveč noro ne zaletite v napačno osebo. Pred vami je obdobje zaljubljenosti. Prijetni dogodki v dvoje pustijo pečat v globinah srca. Prepustite se domišljiji in uživajte maksimalno.

Bik - 21. 4. do 20. 5.

Razvajanje v objemu ljubljene osebe vas naredi močne in očarljive. Venera je boginja ljubezni vam je posebej naklonjena. Čuvajte partnersko zvezo in naj vas ne spravljajo iz tira malenkosti, ki se vaše srčne osebe in vaju sploh ne tičejo. Vmešavanje sorodnikov v vaše ljubezensko življenje vas spravlja v slabo voljo. Bodite skrivnostni. S partnerjem preživite več trenutkov v dvoje in zaupajte. Dvomom, ljubosumju ter posesivnosti se poskušajte izogniti in se brzdajte. Vaša privlačnost in čustvena odprtost prinašata nepozabne dogodke. Imejta valentinovo večkrat, morda vsak dan!

Dvojčka - 21. 5. do 21. 6.

Najbolj sladka so presenečenja brez velikih načrtovanj. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, kot znate le vi. Ne zahtevajte preveč. Izza oblakov ljubezni tu in tam pokukajte na zemljo, da vas čustva preveč ne odnesejo. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že daljše obdobje zelo všeč. Prisluhnite srcu. Razmislite, kako daleč se boste spustili. Vašega koketiranja ne razume vsak. Torej se varujte napačne presoje. Kot oseba potrebujete druženje, zabavo, prijatelje in nikar ne pozabite na njih. Skrivnosti čuvajte zase!

Rak - 22. 6 do 22. 7.

Ljubite notranjo in zunanjo lepoto človeka. Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti. Nežna čustva bodo še vedno navzoča v takšni meri, kot si želite. Svojo srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je fas­cinantno. Če boste na preizkušanju, nikar ne zaledenite, kajti vaši hladnost in nedostopnost lahko ogrožata čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Žal vašega spremenljivega razpoloženja srčna oseba ne bo vedno razumela. Tega si ne polagajte na srce, ampak spregovorite pravočasno.

Lev - 23. 7. do 23. 8.

Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Priti do vašega srca ni preprosto. Nekdo se zelo trudi in išče različne recepture, kako osvojiti vaše srce. Vi pa korakate po svoji poti z nasmehom v duši. Več čustvene odprtosti vam je namenjene. Tisti, ki ste še vedno sami, ne boste več. Vezani si nadenite rožnata očala in spreglejte napakice srčne osebe. Lev je ponosen vladar, ki ob sebi potrebuje nekaj lepega, čudovitega, elegantnega. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo vašo ljubljeno osebo in poglobilo čustva.

Devica - 24. 8. do 22. 9.

Vedno ste vi tisti, ki razvajate svoje najdražje okoli sebe. Prepustite se razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Harmonija v vašem partnerstvu bo krona nad vsem. Seveda ne boste ušli svoji občutljivosti. Takšni pač ste. Sanjarjenje v partnerjevem naročju bo kot nalašč balzam za vašo čustveno dušo, skrito globoko v vas. Prepustite se in ne iščite težavic tam, kjer jih ni. Saj ste se že zdavnaj prepričali o romantičnosti osebe, ki kraljuje v vašem srcu! Ne bodite prehitri, nestrpni in kritični, da vam ne bo žal! Valentinčkajte in uživajte!

Tehtnica - 23. 9. DO 23. 10.

Vašim čustvom so romantične zvezdice naklonjene. Malce več potrpežljivosti in poslušnosti, da se izognete neprijetnim dogodkom v ljubezenski zvezi. Všeč vam je, da se okrog vas svet vrti. Da ne boste v dvomih, kje je vaša srčna oseba, jo vzemite s sabo, tudi če greste na službeno potovanje. Zasejte toplino in razumevanje. Želi boste iskreno naklonjenost in varno srčno ljubezen. Ta vam daje ogromno življenjske moči. Če potrebujete pogovor, se pogovorite in ne premlevajte v sebi čudnih zgodb, ki vas potisnejo v brezno razočaranja. Ljubite strastno, s srcem!

Škorpijon - 24. 10. DO 22. 11.

Kadar začutite ljubezen v zraku, je za vas vedno poseben dan. Radi imate, da se dogodki odvijajo po vašem načrtu. Da se izognite večjim težavam, poskušajte biti malce bolj prilagodljivi partnerju. Čaka vas veliko romantičnih trenutkov, kronanih s strastjo. Ne bodite ljubosumni, saj veste, da so posledice neprijetne. Zaupajte, a ne vsakomur! Previdnost se vam bo dobro obrestovala, preveč trme pa zagotovo ne. Če boste čutili nihanja v svoji duši, ne bodite zmedeni in ne delajte usodnih napak. Prespite in razjasnite svoje misli. Sentimentalnost po škorpijonsko bo zmagala!

Strelec - 23. 11. do 21. 12.

Dovolite si, da ljubezen pluje v ospredju. Pustite preteklost v preteklosti in se z vso svojo ognjeno močno čustveno energijo posvetite osebi, ki vam je blizu. Negujte globino čustev in se predajte strastem. Čudoviti znate biti, srčni in zaupajte vase. Izogibajte se eksplozivnosti. Bodite elegantni in podarjajte svoje pozornosti v strelčevskem stilu. To je vaši srčni osebi všeč. Vedno znova presenečate in ne puščate dolgočasja za seboj. Potrditve, da so čustva obojestran­ska, vas bodo vedno znova prijetno presenečale in odpirale vajina srca! Valentinčkovi srčki bodo sladki!

Kozorog - 22.12. do 20.1.

Vaša notranjost je zelo bogata, vendar ne dovolite, da bi vas spoznali po čustveni plati. Vaša skrivnostnost je polna simpatičnih ljubezenskih iskric, ki privlačijo sorodne duše. Vaša zveza bo kronana z veselimi dogodki, samo dovolite si odpreti vrata ljubezni. Zaljubljenost, ljubeznivost, nežnost in gora sočutja bodo vaši sopotniki. Prepustite se čarobnim trenutkom romance, naj valentinovo traja. Vaš izjemni dar za drobne in velike pozornosti pa je ključ, da vam v ljubezni uspe. Ljubezenskim avanturam se izogibajte na vsakem koraku, da ne bo neprijetnih scen!