Komu se obeta največ sreče v ljubezni, zdravja ali poslovnih uspehov?

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Vaše leto: z Marsom ob sebi se boste prijazno, vendar zagotovo zavzeli za svoje cilje. Saturn bo pazil, da bodo vaši načrti na vas delovali ugodno, tudi dolgoročno.

Ljubezen: popolna mešanica raznolikosti in varnosti bo v letu 2016 poskrbela za nekaj čisto posebnega. Že od 17. februarja se lahko veselite pomladanskih čustev do partnerja, samske pa enega ali dveh prijetnih spogledovanj. Po turbulentnem maju se bodo metuljčki v trebuhu znova pojavili junija. Septembra vas čaka popolna harmonija z vašim dragim. Če samske zdaj ne najdejo partnerja, je nekaj hudo narobe! Od novembra naprej se bo mlada ljubezen le še utrdila.

Uspeh: ne bojte se izzivov! Aprila se obetajo izboljšave, ki bodo zelo olajšale vaš (poklicni) vsakdan. Po malce težjem maju junija sledijo občutni uspehi. In jeseni boste dosegli cilj, po katerem že dolgo hrepenite.

Zdravje: največ boste za svoje zdravje storili s tem, da si ne boste nalagali preveč dela. Najboljši trenutku za telesne napore so spomladi in sredi poletja.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vaše leto: v tem letu ne smete preveč sanjariti, temveč morate kar poprijeti za priložnosti. Lažje vam bo udejanjati dobre namere.

Ljubezen: ženske ribice ste rahločutne in občutljive, toda v letu 2016 vašemu dragemu niti ne bo treba izreči svojih želja. Veste, kaj ga osrečuje. Pomlad se vam bo zdela dokaj naporna. Le mirno, junija se boste na erotični ravni počutili bolj odprti. Samske bi lahko v tem letu našle pravega moškega. Le držite se ga! Avgusta bo škripalo, takrat se bo treba malo pogovoriti, potem pa spet sledi nova, čista harmonija. Oktober bo res zlat – za samske in vezane.

Uspeh: od maja do avgusta boste še posebej motivirani za delo. Uspeh bo viden zelo kmalu. Septembra boste morali premagati prepreke, od oktobra naprej pa bo spet vse teklo kot namazano.

Zdravje: vaš recept za dobro počutje v 2016: gibanje, gibanje, gibanje. Predvsem bodite zelo aktivni poleti, kajti jeseni boste potrebovali več zdravega spanca.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Vaše leto: v 2016 lahko veliko premaknete. Zaradi Marsa si boste upali tudi v vročo žerjavico!

Ljubezen: že januarja boste naredili konec rutini v odnosu, od 7. marca do 27. maja pa vas bodo prevevali pomladanski občutki. Samske bodo osvajale srca kot za stavo. Od aprila naprej vas čaka velika ljubezen. Poletje bo pri parih konkretno. Poroka, otrok, gradnja: pripravlja se naslednji korak v odnosu. Jeseni se odrecite spogledovanju, drugače bo prepir v hiši. December je idealen za dolge (razčiščevalne) pogovore in romantične urice.

Uspeh: dobro boste znali združiti staro in novo, občudovali vas bodo zaradi resnosti in kreativnih zamisli. V prvi polovici leta bodo za to še posebej dovzetni moški. Jeseni boste tako motivirani, da vas sodelavci ne bodo dohajali. Saturn bo poskrbel, da boste hitri in temeljiti.

Zdravje: 2016 je vaše leto! Mars bo poskrbel za zelo veliko energije. Nič vam ne bo odveč – do oktobra. Potem pa si le privoščite malo počitka.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Vaše leto: zelo dobro veste, kdaj se vam splača potruditi in katera ponudba je resnično dobičkonosna. Vedno se lahko zanesete na svoj občutek v trebuhu!

Ljubezen: od januarja do marca bo veliko crkljanja, maj pa bo vaš najboljši mesec. Venera ve: to so najboljši dnevi za poroko! Za samske se tedaj začne idealen čas za spogledovanje: do avgusta imate možnost srečati g. Pravega. Poletje bo ugodno za skupni ljubezenski dopust. Oktobra se obeta malce krize, toda oblaki se bodo hitro razkadili. Romantika se vrne že oktobra.

Uspeh: vaše stremljenje k varnosti bo poplačano. Od 6. aprila do 12. junija vam bo uspelo izpeljati tudi kočljive projekte. V drugi polovici leta boste popolnoma uredili svoje finance. Denarnico boste lahko odprli tudi za nekoliko obsežnejše nakupe!

Zdravje: do marca vam bo še posebej dobro delo sproščanje v spaju, spomladi se boste dobro počutili v naravi, poleti pa vam bo pri sproščanju pomagal Neptun. Najboljši meseci: maj, avgust in oktober.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Vaše leto: ne pustite si vzeti optimizma! S samozavestjo in disciplino boste obvladali še tako velik izziv.

Ljubezen: do julija bodo partnerski odnosi nekoliko napeti. Nujno boste potrebovali nekaj spremembe. Ne čakajte, da se tega spomni vaš dragi, temveč kar sami poskrbite za nov polet – kreativnih zamisli vam zagotovo ne bo zmanjkalo! Avgusta nikar ne vrzite vsega v kot, kajti to bi lahko obžalovali že septembra. Jupiter bo odgnal vse dvome. Preostanek leta bo ena sama sreča! Samske se bodo spomladi vroče spogledovale, lahko pa se tudi konča z zlomljenim srcem. Od septembra lahko ponovno zadihate: našle boste veliko ljubezen!

Uspeh: 2016 vam ne bo nič kar tako padlo v naročje. Za vse se boste morali potruditi. Nič hudega, kajti vi znate zavihati rokave. Februarja in marca boste specialistka za kočljive projekte, v drugi polovici leta pa boste posegli do zvezd.

Zdravje: več se ukvarjajte s športom. Več vitaminov in več spanca bo nuja za dvojčke v tem letu. Predvsem spomladi in sredi poletja.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Vaše leto: Mars bo poskrbel, da boste kos izzivom, Neptun za popolno intuicijo, Jupiter pa za dobre priložnosti. Šlo bo strmo navzgor!

Ljubezen: vroče, bolj vroče, rak. Spomladi se boste samske intenzivno spogledovale, vezne pa boste znova očarale svojega partnerja. V trebuh se bodo vrnili metuljčki z začetka vajine zveze. Do septembra boste lebdeli na oblakih. Samske boste lahko izbirale med resno zvezo ali letanjem s cveta na cvet. Tako ali tako bo nebeško! Od oktobra boste potrebovali sposobnost vživljanja, drugače bo počilo. Pozor: samske lahko padete v roke prevarantu.

Uspeh: novo vas vznemirja, vendar se morate leta 2016 držati starega, preverjenega. Spomladi boste imeli nos za dobičkonosne ponudbe. Od septembra bodite previdni. Predvsem dobro preverite drobni tisk!

Zdravje: lahka prehrana in veliko vode – to velja za enostavno in najučinkovitejšo formulo za vas v letu 2016. Do marca in pa od maja do avgusta vam ne tako hitro zmanjkalo sape.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vaše leto: Saturn bo poskrbel za notranji mir in izjemno seksi izžarevanje. Našli boste zelo dobro ravnovesje – na vseh življenjskih področjih!

Ljubezen: kvsekakor boste vzbujali pozornost moškega sveta. Idealno za spogledljive samske levinje, nekoliko bolj problematično za vezane – utegne se pojaviti ljubosumje. Povejte partnerju, da ste samo njegovi, od aprila naprej pa potem prihaja vrhunec erotike. Julija boste željni prepirov, avgusta se prijazno opravičite, tako da bo vse skupaj hitro pozabljeno. Septembra se boste svojemu dragemu počutili blizu kot še nikoli. Zdaj se lahko izpolni želja po otroku, za sanjske pa sanje o veliki ljubezni.

Uspeh: staro in novo boste združili v popolnost. Do marca se bo treba malo potruditi, spomladi pa bo ekipno delo sijajno steklo. Junija in septembra boste prednjačili z genialnimi zamislimi.

Zdravje: zaradi Saturna boste zelo vzdržljivi. Zdrav način življenja za vas ni težava. Proti koncu poletja vas čaka vrhunec energije. Aprila, junija, julija in od novembra do decembra pa le malce popazite nase!

Devica

24. 8. do 22.9.

Vaše leto: pospravite po preteklosti! Še kako prav vam bo prišla moč Marsa, da boste popolnoma počistili svoje življenje.

Ljubezen: iz pustnega flirta v februarju se lahko razvije nekaj več, in tudi od maja do avgusta so lahko samske device na preži. Kar intuitivno boste začutile, kadar bo v bližini primeren kandidat. Vezane se bodo dobro razumele s svojimi partnerji. Tudi krajša kriza v marcu vam ne bo prišla do živega. Aprila povejte svoje, od maja do julija pa se bosta potem razumela brez odvečnih besed. Izpoved ljubezni ali zaroka: avgusta boste doživele pravi vrhunec ljubezni.

Uspeh: v letu 2016 vas čaka nekaj izzivov. Nobenega problema, kajti Jupiter bo poskrbel za potrebne vodstvene sposobnosti, Marc pa za nujen pogum. Vse boste opravili do konca. Poleti se boste odlikovali v pogajanjih in kočljivih pogovorih.

Zdravje: Jupiter vam bo pomagal pozdraviti težave, ki vas obremenjujejo že dlje časa. Olajšano boste zadihali. Do marca in junija in julija vam bo Mars prinesel še dodatne odmerke energije.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Vaše leto: zaradi Jupitra boste rojeni pod srečno zvezdo. Vse, kar boste prijeli, se bo spremenilo v zlato. Razvili boste zdrav egoizem, vse boste zlahka uveljavili.

Ljubezen: januar bo ena sama harmonija, februar pa sijajen za iskrene pogovore. Maja in junija se napovedujejo velika čustva, julija in avgusta pa velika zmedenost: glavo vam utegne zmešati neznan moški, toda vi natančno veste, kam spadate. Samske tehtnice bodo uživale v spogledovanju in občutku, da lahko obnorijo moške. Vendar pa morajo ukrepati šele v juliju, takrat bo tudi res tisto pravo. September bo srečen mesec za vezane in samske: v objemu partnerja boste končno našli svoj mir.

Uspeh: do maja so vsi vaši ambiciozni projekti pod srečno zvezdo. Ugodnosti bodo prinesli tudi vaši dobri kontakti. Po manjšem poletnem zastoju boste spet pognali konje v septembru.

Zdravje: do februarja vam Venera narekuje počitek, potem pa boste do maja brez posebnih težav. V zgodnjem poletju vam bo še posebej dobro delo sproščanje, zdravo pa boste začeli živeti nekje od avgusta.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaše leto: vsega se vedno lotite z vsem srcem – tako dosežete celo več, kot ste načrtovali!

Ljubezen: pari bodo do marca uživali v skupnih uricah. Maja boste radi nasprotovali partnerju, zato bo kar nekaj priložnosti za prepire. Toda v spalnici bo nadvse strastno. Lepa posledica bodo vroče poletne noči. Jesen je idealna za načrtovanje prihodnosti. Za sredino novembra spet načrtujte več časa v dvoje, ker vas bo partner potreboval. Pri samskih bo vroče od februarja in v maju, prava čustva pa se bodo razvila šele junija.

Uspeh: v prvi polovici leta morate izkoristiti dobre priložnosti – Jupiter vam jih bo sicer nekaj otežil. Od 6. marca naprej boste lahko dosegli prav vse, od 28. maja do 2. avgusta pa vam bo Mars pomagal delovati v najboljši formi. Decembra vas čakajo sijajne priložnosti.

Zdravje: Neptun vam bo podelil sijajen občutek za lastno telo. Zelo natančno veste, kdaj si lahko daste duška – do marca in pa tudi v juniju in juliju. Kdaj boste potrebovali počitek? V novembru in decembru.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Vaše leto: leta 2016 svoj lahni optimizem zamenjate z zdravim realizmom! In bodite pozorni na signale svojega telesa.

Ljubezen: v tem letu boste potrebovali veliko tankočutnosti. Ne bo šlo brez dela na odnosu. Drobni komplimenti, spontan objem, globok poljub: od marca naprej boste imeli v rokah škarje in platno za poživitev svoje ljubezni. April in maj bosta nabita z erotiko. Samske bodo doživele nenaden ogenj strasti, ki pa lahko hitro ugasne. Septembra boste takoj vedeli, da pred vami stoji moški vašega življenja! Od sredine oktobra bo Venera v vašem znaku: lažje boste razvili zaupanje.

Uspeh: januarja in aprila boste zelo kreativni, od marca in julija pa boste delali na pomembnih projektih. V avgustu ne sprejemajte nepotrebnih tveganj! Od septembra vam bo zaradi Jupitra uspelo prav vse.

Zdravje: v prvi polovici leta se pazite predvsem prehranskih pregreh. Od junija bo bolje. Poletje bo čas, da poskrbite za svoje telo, od oktobra pa ga okrepite še duševno.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Vaše leto: z vztrajnostjo in zajetim odmerkom sreče bo možno prav vse. Z usmerjenostjo proti ciljem boste premagali vsako oviro!

Ljubezen: kozoroginje niso ravno največje romantičarke, vendar pa se lahko zanesemo na njihovo besedo – in natančno to vaš dragi tako ceni na vas. V letu 2016 vam bo lažje pokazati čustva. Maj bo vaš sanjski mesec: sanjska poroka, družinska sreča in vroče noči – za samske pa prihaja sanjski princ. Previdno pa v avgustu! Vse boste videli skozi rožnata očala. Raje poglejte bolj natančno, da vas jeseni ne bo čakalo neprijetno presenečenje, temveč prava, trajna ljubezenska sreča.

Uspeh: Merkur bo poskrbel za vašo umsko budnost, Neptun bo upravljal vaše kreativne zamisli, Jupiter pa poskrbel za številne dobre priložnosti. Od aprila do junija boste na zmagovalnem pohodu, od avgusta do decembra pa boste pokazali sijajen občutek za finančne priložnosti.

Zdravje: zelo dobro poznate svoje meje in veste, kaj vam dobro dene. Do marca in tudi od junija do začetka avgusta ne boste imeli težav z zdravjem. Pomembno v oktobru: sproščajte se!

Lisa - 1/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 1/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.