Vesna Ristovska Borcič se nima za vedeževalko, čeprav je pred več kot 20 leti odkrila, da ima sposobnost vpogleda v človekove energije, prek katerih kot psihoterapevtka z dolgoletnimi izkušnjami vsakemu posamezniku, ki se k njej zateče po nasvet, pomaga ozavestiti težave, ki so potisnjene globoko v podzavest. S svojo sposobnostjo in izkušnjami lahko pomaga tudi vam!

Vesna se je z ezoteriko spogledovala že, ko je delala v foto ateljeju na Vrhniki, saj je po poklicu fotografinja. Ko ji je umrl oče, je doživela šok, ki ji je odprl vrata v svet energij. Ko je reševala lastne težave, ki so se zakoreninile v njeni podzavesti, je skozi raziskovanje energij s pomočjo kart v sebi prebudila sposobnost svetovanja, usmerjanja in pomoči.

"Najprej sem v karte povsem neobremenjeno gledala prijateljicam in prav vse so kmalu ugotovile, da so se moje napovedi začele uresničevati. Začele so me spodbujati, da bi morala pomagati tudi drugim."

Od kart do energetske slike

Ker ji energetsko raziskovanje posameznika in vedeževanje iz kart ni vedno dalo vseh odgovorov, je začela raziskovati še človeško psiho in iskati vzroke za dogodke in težave pri vsakem posamezniku.

Zato danes prek energij lahko vidi človekovo psihološko podlago, prebere, kakšen je posameznik po značaju, zakaj je prišel na svet in tudi, kakšna je njegova naloga na tem svetu, zazna tudi, kateri del telesa je energetsko šibak ali energetsko močan, hkrati pa se posveti še preteklosti posameznika, preuči, katera področja v njegovem življenju so nestabilna, in najde vzroke, zakaj je tako.

Celostno svetovanje

"Pri osebi raziskujem preteklost in napovedujem prihodnost, ampak samo toliko, da osebi ne pokvarim sedanjosti," poudarja Vesna in dodaja, da se mora posameznik osredotočiti predvsem nase.

"Vsakega posameznika poskušam pripeljati do spoznanja, da ne išče krivca v drugi osebi, ampak da spozna, kaj mora spremeniti pri sebi in v svojem odnosu do drugih. Človeka usmerjam toliko časa, da ozavesti težave, jih prepozna in jih potem tudi poskusi odstraniti iz svojega življenja. Ker je v mojem interesu, da osebi pomagam, se strogo držim pravila, da s tem, ko svetujem osebi, ne škodim ljudem, ki so vpeti v življenje te osebe in zato tudi niso prizadeti zaradi dejanj, ki bi jih lahko sprožili moji napotki."

Vesna lahko pomaga tudi vam!

Če si želite, da Vesna pomaga prepoznati in razrešiti vaše težave, nam pišite. Za vpogled v vaš energetski sistem in prepoznavanje težav Vesna potrebuje podatke: ime in priimek, datum rojstva, šifro, pod katero bo objavljen odgovor v reviji Lisa.

Če želite, da Vesna odgovori na konkretno vprašanje (na temo zdravja, kariere, šolanja ipd.), ga pripišite zahtevanim podatkom; če se vaše vprašanje nanaša na partnerski, družinski, ljubezenski odnos, pripišite še datum rojstva druge osebe. Vesna prosi, da zastavite iskreno vprašanje zase; ne postavljajte vprašanj za druge osebe, saj energetska vibracija ne bo prava in zato tudi odgovor ne bo v pomoč!

Podatke v zaprtem pismu pošljite na naslov: revija Lisa (Vesna gleda v prihodnost), Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, ali pa pišite na elektronski naslov lisa@adriamedia.si. Vesnini odgovori bodo v reviji Lisa objavljeni pod šifro. Osebni podatki bodo posredovani samo Vesni in shranjeni na uredništvu revije Lisa!

Lisa - 23/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 23/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.