Pravijo, da je mladost norost, a je za nas tudi čas, ko začnemo mladi graditi boljšo prihodnost, tako da pomoči potrebnim ponudimo roko, iskren nasmeh ter topel objem.

Sladka sled

Smo ekipa mladih nadobudnih prostovoljcev pod skupnim imenom Sladka sled, ki nas je medsebojno povezal slovenski pevec Omar Naber. Iz skupine oboževalcev smo prerasli v nekaj več, nekaj, kar bo sejalo srečo in ljubezen vsepovsod. Rodila se je ideja za Sladko sled.

Naši cilji

Naša osnovna prioriteta oziroma cilj je širiti zadovoljstvo med ljudmi ter jim s preprostimi dejanji na obraz priklicati nasmeh. Na poti delovanja se želimo veliko povezovati z dobrodelnimi in s humanitarnimi organizacijami, se vanje vključevati. Radi bi pomagali skrbeti za najmlajše in starejše ter medgeneracijsko povezovali ljudi. Omar je dobrodelno zelo aktiven, med drugim obiskuje otroke in prireja dobrodelne koncerte, kar nam je v zelo velik zgled in motivacijo.

Kje nas lahko najdete?

Na začetku svoje poti smo navzoči na Koroškem, Primorskem in Gorenjskem. Moč glasbe je povezala mlade iz različnih koncev Slovenije. Moč glasbe in moč Omarja, ki lahko mlade tako poveže in navdihuje.

Dosegljivi smo na: sladkasled@mail.com

V akciji bi predvidoma zbirali:

  • spalne vreče
  • odeje
  • čevlje
  • bunde, plašče, jakne
  • suho hrano za zajtrke brezdomcev (salame, paštete, marmelade, itd ..)

Akcija traja od 25.1. do 26. 3.

Lisa - 5/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 5/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.