Prestižna modna blagovna znamka Cruciani je v sredo, 23.10.2013 na dvorcu Zemono pri Vipavi organizirala ekskluzivni večerni dogodek  s predstavitvijo nove  posebne linije zapestnic Cruciani - Special edition by Danijela. Obenem, pa so tudi predstavili Cruciani dobrodelni projekt, s katerim se bodo zbirala sredstva za Oddelek invalidne mladine bolnice v Stari Gori.

Znana glasbenica Danijela Martinović, ki je regionalna ambasadorka zapestnic Cruciani, je postala obraz nove posebne linije zapestnic Cruciani: Special Edition by Danijela.

Od vsake prodane zapestnice iz te posebne linije, bodo del sredstev namenili za Fundacijo Vrabček upanja, ki podpira oddelek za invalidno mladino v Stari Gori.

Za to linijo je bila oblikovana posebna embalaža in izbran model  štiriperesne deteljice v različnih barvah. Posebna linija ima tako poleg dobrodelne note tudi sporočilo sreče.

Marko Filej, direktor podjetja Rafis 1, uvoznika za znamko Cruciani C v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji, je bil ob lansiranju posebne linije in dobrodelnega projekta zadovoljen: "Znamko Cruciani smo v manj kot enem letu v Sloveniji  uspeli pretvoriti v modni fenomen in prodajno uspešnico. Vrhunec dosedanjega dela pa predstavlja posebna linija, ki je bila narejena posebej za slovenski trg. Odločili smo se, da bo ta zapestnica osnova za izvedbo dobrodelnega projekta. V Italiji so podprli ta naš predlog, da tudi v Sloveniji organiziramo dobrodelni projekt s plemenitim ciljem."

Čudovitega večernega dogodka se je udeležilo več kot  200 gostov in predstavnikov medijev. Danijela Martinović je zbrane goste presenetila z nastopom v živo. Sledilo je kulinarično razvajanje, za katerega sta poskrbela priznani kuharski mojsterTomaž Kavčič in  Marjan Simčič z vrhunskimi vini. Oba sta kot partnerja tudi podprla dobrodelni dogodek.