Nimam česa obleči, res ne!

Dan je vse krajši, svetlobe in sonca, ki nam vlivata veselje in energijo, vse manj. Sprehodi v naravo so redkejši, greti in skrivati smo se začeli v svojih domovih, na suhem in toplem.

Vsaka barva ima svojo energijo

Jesen ... Ta čudovita jesen, ko se zdi, da nas narava obdaja z neskončno paleto barv, ki se spreminjajo v nove in nove iz ure v uro.

Zanimiv je prav vsak posameznik

Rada opazujem ljudi. Nemo govorico teles v gibanju, ko se zdi, da jih vodi nekaj nevidnega v njih samih. Želja, hotenje, potreba, nuja ...

Vzemi žepno ogledalo in eksperimentiraj

Zakaj se (radi), ko nas nekdo zanima ali se zanimamo za njegovo storitev, po tiho takoj vprašamo, kakšna oseba je to. O njej ne vemo nič, pa vendar nam je prišla na pot.

O ženskah, ki nimajo občutka za oblačenje

Spomnim se gospe, ki sem jo ogovorila, ko je brala moj letak o vetru v omari. Mislim, da niti ni vedela točno, kdo sem, tako da sem jo lahko samo poslušala in je ničesar spraševala.

Po tiho si vsi želimo biti nekaj posebnega

Kako se počutite, ko sestavite in oblečete kombinacijo, ki ni ravno nekaj, kar običajno oblečete, in v čemer vas okolica ni vajena? Greste od doma samozavestno in s sproščenim korakom ali vas je strah, kako vas bodo (po)gledali sodelavci in prijatelji? Vam je pomembno, kako se bodo odzvali?

"Očaraj sebe, očaraj svet"

Svoj stajling vedno skrbno izberem. Tako za obisk mojih gospa in 'veter v omari' kot za obisk prijateljev, prireditve ali družabnega srečanja, nakupovanje in kino. Ja, tudi za kino. Vedno enako skrbno.

Uživajmo poletje sproščeno in veselo!

Ja, vroče je! Pa kaj, saj je poletje! Pravo vroče poletje. Z vetrom v laseh in vsepovsod okoli nas.

Ko je mama bolj samozavestna kot hčerka

Dogaja se tudi, da je mama bolj samozavestna od hčere, čeprav je ta že odrasla ali celo poročena in ima otroke.

Ko moški nakupuje za žensko

Žene ali dekleta pogosto nakupujejo oblačila za svoje partnerje, ko ugotovijo, da partner nekaj potrebuje ali pa ima ravno rojstni dan. Običajno zato, ker moški niti ne opazi, da so vse srajce že načete, niti ne zna izbrati prave barve in vzorca oz. ga nakup sploh ne zanima.

Visoke pete zahtevajo vzravnano hrbtenico

Trgovin z oblačili in raznimi dodatki je zadnja leta izjemno veliko, žal pa tega ne moremo reči za trgovine s čevlji, sploh s kakovostnimi.

V baroku je bil celulit ideal!

Poletje je tuuu! Čas lahkotnih oblek, sandalčkov in kopalk, zraka in sonca, ki vabita na kavice in piknike in iz nas izvabljata smeh in veselje še bolj kot v hladni polovici leta.

Ženske smo zelo kritične do sebe

Pred kratkim sem po telefonu govorila s prijateljico, ki je že dolgo nisem videla. In sva malo poklepetali. O tem in onem ... Seveda pa naju je zanimalo tudi, s čim se ukvarjava. In je začela vsa navdušena razlagati, da je ravnokar iz omare vrgla vse svoje stare cunje. Da se je začela oblačiti čisto drugače in da se zdaj super počuti. Kako zdaj 'diha' čisto drugače. Kar žal ji je bilo, da tega ni naredila že prej, saj se šele zdaj zaveda, kako pomembno je to bilo zanjo.

Praktični nasveti za stile in trende

Praktične nasvete najdemo povsod – na vsako vprašanje, za vsak problem, tudi takrat, ko se odločamo med dvema možnostma. Vzamemo si čas, beremo knjige, listamo revije, brskamo po spletu, tudi prijatelje sprašujemo ... in čakamo, da bomo našli pravo informacijo. Niti zavedamo pa se ne, da bo to informacija ali izkušnja nekoga, ki ga ne poznamo in tudi on ne pozna nas.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri