Darjo razmišlja: Kako spremljanje profesionalnih športov rešuje našo družbo

Tole vsekakor ni naslov, ki bi ga pričakovali od mene in verjetno se mu bo začudil vsakdo, ki me vsaj malo pozna. 

Darjo razmišlja: Posebneži med pešci, ki jih srečamo na vsakem sprehodu po ulici ali trgovini

Lani poleti sem nergal nad smrtonosnimi kolesarji, v tem letnem času pa sem zaradi nizkih temperatur pogosto obsojen na premagovanje razdalj kar z najbolj osnovno formo premikanja – hojo. 

Darjo razmišlja: Pitje kave brez sladkorja in drugi znaki, da sem morda psihopat

Če redno spremljate novice, se vam verjetno zdi, da je naš planet preplavljen s psihopati, a uradne statistike pravijo, da jih je med nami v bistvu le okoli 1 odstotek. 

Darjo razmišlja: Kako se z malimi triki po praznikih lažje spravim v delovni zagon

Nekje v drugem tednu januarja se po mesecu dni zastrupljanja s kuhanim vinom in pekovskimi dobrotami počasi le resetiram v običajno vsakodnevno rutino novega leta. 

Darjo razmišlja: Različne starše sem vprašal, kaj jim je pri vzgoji najbolj pomembno

V zadnjih nekaj letih je ogromno ljudi okrog mene dobilo otroke in bolj ko sem jih opazoval v tej tranziciji v svet starševstva, bolj sem dojemal, da je to resnično "služba" za odrasle ljudi. 

Darjo razmišlja: Mislim, da mi telefon skrivoma greni življenje

Kar naprej se spotikam ob zapise o tem, kako so mobilni telefoni zlobni in kako je bilo vse lepše v niti ne tako davnih časih, ko ti je nekje med Sveto Trojico in Ogrado počila guma in si se preprosto ulegel na tla in umrl, ker je bilo jasno, da te tako ali tako naslednja dva tedna nihče ne bo našel.

Darjo razmišlja: Kako sem začel na božični čas gledati drugače

Čeprav bi se po pisanjih v preteklih dveh Lizah zdelo, da do adventnega časa nimam kakšne pretirane afinitete, pa po pravici povedano na ta čas v letu gledam precej bolj romantično, kot želim pokazati.

Darjo razmišlja: 3 tradicije prazničnega vzdušja, s katerimi se ne soočam najbolje

Sicer vem, da se vam praznične tematike vsiljujejo že iz vseh strani, a to še ne pomeni, da vam ne smem tudi jaz moriti s svojim negodovanjem o utečenih tradicijah, ki jih nekateri neizogibno doživimo vsak december.

Darjo razmišlja: Poznani življenjski nasveti, ki se niso izkazali za najboljše

Radi rečemo, da pametni ljudje nasvetov ne potrebujejo, neumni pa jih nočejo sprejeti.

Darjo razmišlja: Česa vse se naučiš, ko živiš z mačko

Mislim, da na svetu obstajata dve vrsti ljudi: tisti, ki obožujejo mačke, ampak jih ne razumejo, in tisti, ki sovražijo mačke, ker jih ne razumejo. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri