Kako se znebiti toksičnega prijatelja? Preverite!

Dobri prijatelji poslušajo naše tegobe, nam pomagajo premakniti težko omaro in delijo nasvete, kadar se znajdemo v težavah.

3 stvari, ki si jih je vredno zapomniti, ko se prepiramo o politiki

Državnozborske volitve, ki so zaradi nedavnih dogodkov nekaj tednov bliže, kot bi sicer bile, so že sprožile vroče debate.

Igor Cesar trenira otroke s cerebralno paralizo

V zgornjem nadstropju čisto novega športnega centra Baza v Štepanjskem naselju v Ljubljani, v prijetni mali dvorani, ki jo skozi vrsto oken osvetljuje popoldansko sonce, profesor športne vzgoje in športni trener Igor Cesar spodbudno vodi nasmejano deklico v še eno, že zelo težko ponovitev vaje na žogi.

V svetu anksioznosti se moramo najprej naučiti reči 'ne'

Ironija anksioznosti (oziroma tesnobnosti) je, da imamo danes več primerov tega čustvenega stanja kot kadarkoli prej, čeprav je svet vsaj teoretično veliko boljši, kot je bil včasih.

Zakaj smo moški tako slabi v tolaženju žensk

Moški imamo v odnosu nekaj zelo specifičnih trenutkov, s katerimi se ne znamo najbolje soočati. 

3 nepričakovani nasveti parov v dolgotrajnih, srečnih razmerjih

V večino (prvih in za nekatere edinih) dolgotrajnih razmerij vstopamo v dvajsetih letih, ko imamo peščico dejanskih romantičnih izkušenj in odločitve sprejemamo zadeti od morfija nove ljubezni.

Kaj nas o seksu poskuša naučiti serija Petdeset odtenkov

S filmom Petdeset odtenkov svobode smo bojda zaključili intenzivno druženje seksualno naprednega Christiana Greya in v svet vezanja in šeškanja vpeljane device Anastasie Steele.

3 najbolj neprijetni ljubezenski pojavi

Če nimate ravno kakšne nesrečne pričeske, zaradi katere se vam na romantičnem področju ne dogaja kaj dosti, ste verjetno ljubezen v neki obliki že doživeli. 

3 manj opevane, a pomembne lekcije, ki jih predamo najstnikom

Sem v tistih letih, ko sem obdan predvsem z ljudmi, ki imajo doma otroke. In ne glede na to, kako stari so ti otroci – nekateri so komaj shodili, drugi se bližajo polnoletnosti – vsak starš pristopa do vzgoje po svoje.

5 posebnežev, ki jih srečamo v vsakem fitnesu

Vstopite v fitnes in se s sklonjeno glavo opotekate do najmanj zastrašujočega mesta v prostoru –­­ običajno je to avtomat za vodo –­ ko s kotičkom očesa že ugledate katerega od vsem znanih fitnes posebnežev.

8 razlogov, zakaj vas ljudje morda ne jemljejo resno

"Zdi se mi, da me nihče ne jemlje resno," je potarnala nekje na polovici dvoplastnega frapučina s smetano in karamelo.

4 ključne stvari, po katerih nas ljudje sodijo ob prvem stiku

Ugibajmo skupaj – kaj so tiste ključne stvari, po katerih nas ljudje najprej sodijo, ko nas spoznajo? Čevlji? Oblačila? Pričeska? Izrazito štajersko narečje? Kateri pametni telefon uporabljate?

Vsakodnevna opravila, ki jim posvečamo premalo pozornosti

Ves čas poskušamo biti maksimalno učinkoviti. 

Kako se lahko podzavestno prepričamo, da nam je slabše kot v resnici

Ravno ko se je staro leto zakotalilo v novo, mi je prijateljica razkrila eno boljših novoletnih zaobljub rekla je, da bo v novem letu poskušala na svet gledati drugače. Da bo poskusila resetirati svoje obstoječe miselne vzorce in do življenja pristopiti z drugačno perspektivo.

Dobri fantje dobivajo napačne lekcije

Pravijo, da tudi dobri fantje vedno dobijo dekleta – če le malce počakajo.

3 slabe seksualne odločitve in zakaj jih tako pogosto sprejemamo

Seks je super. Ne zgolj zato, ker zna biti zabavno in aktivno preživljanje časa v dvoje (ali več, če vam to prija), ampak tudi zato, ker ljudje skorajda ekskluzivno prihajamo na ta svet prav prek te aktivnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri