Katerega prijatelja si upate vzeti s seboj na počitnice?

Zbasali smo se v dva avtomobila in smo šli. Na lepše, kot radi pravijo.

Kako si Hollywood (napačno) zamišlja moške

Po (še enem) zelo filmsko obarvanem vikendu, kjer sem se ob odsotnosti drage lahko brezskrbno prepustil kino izboru, ki njej ne bi bil najbolj po volji ...

Male bitke življenja v dvoje

Da odtenek pohištva in v bistvu pohištvo samo zame nikoli ni imelo kakršnekoli prioritete, dokler sem imel kje sedeti in kam zložiti svoje gate.

Morda pa le postajate točno to, kar morate biti

Veliko ljudi, ki jih poznam, ima na prvi pogled popolnoma strukturirana in smiselna življenja, pa v bistvu sami pri sebi še vedno ne vedo, kdo točno so. Kakšno je njihovo mesto v vesolju, na tej neskončni časovni premici, ko enkrat smo, potem pa nas več ni. In so zmedeni, saj so prepričani, da nekaj počnejo narobe.

Težave ljudi, ki radi ugajajo drugim

Rad imam, če so ljudje srečni zato, ker sem naredil nekaj zanje. Mogoče je to osebnostni defekt, za katerega se moram zahvaliti formatu vzgoje, kakršni sem bil podvržen, morda pa je vse skupaj le derivat sebičnosti, ker osrečuješ sebe s tem, da ustrežeš drugim.

6 znakov, da je moški preveč nadležen

Že klasična črno-bela komedija iz davnega leta 1935, v kateri se resnobni Will Hay predstavi kot ravnatelj javne šole, nas uči, da bodo fantje vedno fantje.

Konec slabega razmerja je vaša zmaga – ne poraz

Ustvarili smo si družbo, v kateri se zaničujejo vsakršni znaki šibkosti.

Kako nas prepričajo, da kupujemo več, kot potrebujemo? S temi 4 triki!

Paradoksna šala o ženski, ki je imela sto parov čevljev, a samo en par nog, se moji dragi ne zdi smešna, a jo kljub temu uporabim vsaj enkrat na sezono.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri