Marjana Požun: Ljubezen do blaga

Marjana je po duši ustvarjalka.

Slikarko Tašo Turk navdihujejo pravljični liki in narava

Taša Turk je arhitektka in slikarka, ki vsak trenutek svojega življenja rada posveti ustvarjanju.

Ustvarjalne roke: Neznanka ji je vlila pogum

Tjašina babica je šivilja. "Ko sem bila majhna, sem jo med počitnicami zelo rada opazovala pri delu in jo občudovala. Nikoli pa ni bilo tako močne želje, da bi tudi sama sedla za šivalni stroj,“ je svojo pripoved začela ustvarjalka, ki se je lotila ustvarjanja šele, ko je bila noseča.

Zračna čipka, prepletena z jantarjem

Tanja pri svojem ustvarjanju uporablja starejšo tekstilno tehniko, zračno čipko, ki jo strojno veze in prepleta z različnimi tekstilnimi elementi.

Vsi smo umetniki, le vsak se izraža na svoj način

Uršula ustvarja unikatne izdelke iz keramike po naročilu in navdihu. Njeni začetki segajo nazaj že skoraj dobro desetletje.

Teja Belak: Gimnastika je šport, v katerega moraš vložiti veliko dela

Teja Belak je trenutno najboljša slovenska telovadka, ki je lani svojo športno kariero kronala z nastopom na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru.

Nataša Brunec: Življenje teče dalje in jaz z njim

Nataša Brunec je rekreativna tekačica, ki je sama sebi v praksi dokazala, da je navade mogoče vzpostaviti, če ima človek voljo.

Telesno aktivnost potrebujemo vsi, vsak dan

Zdrav duh v zdravem telesu – sliši se znano in sliši se tako preprosto, a vendar priti do točke, da se posameznik v svojem telesu počuti zdravo, ni lahko.

Organizatorja porok ustvarita sanjski dogodek za neveste in ženine

Luka Simšič in Benjamin Kračun, organizatorja porok, sta par poslovno in zasebno. Njuna pozitivna energija privlači, saj sta vedno nasmejana in občasno tudi malce navihana.

Ljubiteljska slaščičarka Željka Bohar: Uživa v snovanju novih receptur

Željka Bohar je ljubiteljska slaščičarka, ki je v svoji strasti do peke slaščic prepoznala poslovno priložnost in jo spremenila v posel. Svoji delavnici je nadela ime Torterija, saj je v njej začela peči torte, svojo ponudbo pa je razširila tudi na sodobne sladice in na ustvarjanje novih receptur. Tudi nas je podučila o trendih v slaščičarstvu in nam zaupala, kakšna mora biti zares dobra torta!

Živa Humer: Moški ni samo delavec, ampak tudi oče

Doktorica socioloških znanosti Živa Humer je raziskovalka na Mirovnem inštitutu, ki se pri svojem delu ukvarja z vprašanji spola in politikami enakosti spolov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri