Če imaš dobro surovino, imaš v kuhinji pol manj dela

Luka Košir, ki ga je Ana Roš, najboljša kuharica na svetu, na spletni strani ameriške modne revije Vogue proglasila za enega največjih upov slovenske gastronomije in njegovo Gostišče Grič v Šentjoštu uvrstila med osem gostiln, ki jih po njenem mnenju velja v Sloveniji obiskati, stavi na zdrav razvoj in možnost, da marsikaj naredi še bolje.

Lara Paukovič: Sploh ne vem, kdaj sem začela pisati ...

... ampak se mi zdi, da je od nekdaj z mano.

Kabine Šerinjon – prva slovenska e-knjižnica modnih in vintage oblačil

Naš vsakdanjik je prežet s hitro modo, ki spodbuja vsakodnevno trošenje in čim hitrejšo zamenjavo 'starih' kosov z novimi.

Alenka Godec: "Dokler sem živa ..."

"... hočem tudi živeti tako, kot da sem živa, ne pa metati puške v koruzo in padati v depresijo."

Valerija Vale Verhovnik: "Ne, osli niso trmasti, so pametni"

Valerija Vale Verhovnik, ekonomistka iz Slovenj Gradca z bogatimi življenjskimi izkušnjami, zadnja leta svojo radovednost udejanja na ekološki kmetiji Naš Raj, ki je na Vojskarski planoti na 920 metrih nadmorske višine, v enem najbolj divjih in neokrnjenih delov Slovenije.

Ingrid Divković: Ljudje se lahko poistovetijo z mojim pisanjem

Mlada Rečanka, 32-letna Ingrid Divković, sicer profesorica hrvaškega jezika, književnosti in filozofije, si je kruh najprej služila kot novinarka in voditeljica na televiziji.

Metka Krašovec: Ne moreš se zaljubiti na silo ...

... kakor tudi ne moreš bi ti na silo ustvarjalen.

Darko Brlek: Treba se je truditi iz dneva v dan ...

... takoj ko smo zadovoljni sami s sabo, stagniramo.

Domen Valič: V življenju je fino imeti dobro mešanico ponosa in ponižnosti

Po letu uspešno realiziranih priložnosti na televiziji in odhodu iz ljubljanskega Mestnega gledališča se je igralec Domen Valič odločil svojo ustvarjalno palačo graditi sam.

Če želiš pridobiti neko novo znanje, to ni nikoli dogodek, to je vedno proces

Zelo pogosto se ljudje med sabo ne znamo pogovarjati, sodelovati, potem so tu še čustva in nikoli ne veš, kako se bo nekdo odzval.

Na obisku pri družini Maje Štamol Droljc

Da je modni oblikovalki Maji Štamol Droljc zdaj res lepo, ker imam svoj dom,moža, otroke in povrhu še psa, je morala na marsikatero pot.

Matic Smrekar: Težko postaviš butasto vprašanje o vesolju

Matic Smrekar je direktor, programski in idejni vodja ter organizator astronomskega izobraževalno-raziskovalnega programa v Zavodu Z lahkoto!

Slovenski paradižnik Lušt: sočen, slasten in svež

Letošnja sezona obiranja paradižnikov Lušt podjetja Paradajz v Renkovcih, kjer gojijo 11 sort paradižnikov, se je pričela.

Ana Roš: Karkoli sva dosegla, sva dosegla s svojim delom in odrekanjem

Ana Roš iz kobariške Hiše Franko letos praktično ni bila izpuščena z nobenega seznama, ki se je začel z besedo najboljši ...

Poslanstvo Milene Pleško je ustvarjanje partnerstev

Milena Pleško je trenutno edina oseba v Sloveniji, ki ima certifikat za 'matchmaking' oziroma za ustvarjanje partnerstev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri