Pismo očka, ki je dalo misliti enemu največjih podjetij z igračami na svetu

Doma naši (čez nekaj dni) trinajstletnici vztrajno težimo, naj se drži pokončno in vzravnano, saj ves čas upogiba ramena in hrbet.

Iz uvodnika nove Lise: S svojim spominom bi težko sodelovala v kakšnem knjižnem klubu

Neskončno rada gledam filme in še raje berem knjige, a če vam povem po resnici, bi zelo težko postala novi Marcel Štefančič ml.

Tomaž Dvořak: Slovenci premalo varčujemo in praktično ne razmišljamo o prihodnosti

Tomaž Dvořak izvršni direktor družbe ALTA Skladi. Vse skupaj se sliši bolj komplicirano kot dejansko je. Sam zna po domače razložiti, kaj sploh so skladi in zakaj je fino, da začnemo zgodaj misliti na pokoj. Meni, da Slovenci premalo varčujemo in praktično ne razmišljamo o prihodnosti.

Svobodo do teka si je bilo treba izboriti

Danes je tek najbolj množična rekreacija na svetu in maratoni ene od najbolj obiskanih prireditev.

Zakaj ženske tako rade gledamo ene in iste romantične filme?

Zadnjič sem se resno zamislila nad stanjem svojega uma in duha, ko sem si v roku nekaj dni že vsaj 14. ogledala film Notting Hill, vsaj 25. Čedno dekle in tako čez prste šestič Gola resnica, da o drugih ponovitvah sploh ne govorim.

Zdravniki, spoštovanje, Google in dr. Gruber

Okej, dejstvo je, da smo nekoč imeli enega najboljših zdravstvenih sistemov, poštenega do vseh državljanov, in da se zdaj pač počasi, a zanesljivo sesuva.

Ob koncu poletja ste zagotovo v odlični formi. Slikajte se za naslovnico LISE!

Lisa je edina slovenska revija, to lahko mirno trdimo, ki ima vsak teden na naslovnici katero od lepotic, ki hodijo po naši Sloveniji.

Kako bi se delile olimpijske medalje, če bi bil svet bolj pravičen?

Jah, saj vem, da vas že malo dolgočasim z obsedenostjo z olimpijskimi igrami, ampak zadnjič sem ponovno prišla do ugotovitve, o kateri moramo skoraj nujno malo podebatirati.

Iz uvodnika nove Lise: Kopičenje

Jap, priznam, sem mojster kopičenja. Malo iz lenobe, malo iz nostalgije. Kjerkoli na dan preživim vsaj nekaj ur, začnem kopičiti stvari, pa če se še tako (no, vsaj srednje) trudim, da bi sproti metala stran stvari.

10 razlogov, zakaj komaj čakam olimpijske igre

Začenjajo se olimpijske igre v Riu.

Iz uvodnika nove Lise: Jej, ljubi in hodi!

Da ne bo prišlo do kakšne večje pomote, naj vam povem, da verjamem v pozitivne misli in dobra dejanja. Sicer veliko godrnjam, a sem vedno optimist. Nikoli v prihodnost ne zrem črno, moj kozarec je vedno na pol poln in nikoli na pol prazen (no, morda edino, ko sem v strahu za kakšen čokoladni namaz). Skratka ... A zadnje čase mi prav na 'živec' stopijo ...

Iz uvodnika nove Lise: Uživajte poletje s prsti na svobodi

Prav zanimivo, kako se včasih lahko na kavi ure in ure pogovarjamo o natikačih. Ja, no, si morate mislit, o preprostih natikačih imamo cele strokovne razprave.

Iz uvodnika nove Lise: Dajmo jim mir! Počitnice so

Čeprav strašno težko gledam oba otroka, ki ležita na popolnoma razmetanih posteljah in po več ur buljita vsak v svoj mobilni telefon, se poskušam vsaj prve dni počitnic brzdati. Poskušam se tudi brzdati, ko brez urnika prihajata in odhajata od doma, ko visita s prijatelji po zelenih in urbanih parkih, ko z družbo bluzita po centru mesta, gresta vsak dan na Grad ali Rožnik.

Iz uvodnika nove Lise: Dobra testenina mora peti

Zadnji vikend sem bila v Parmi na svetovnem prvenstvu v pripravi testenin.

Iz uvodnika nove Lise: Kaj se zgodi za srečnim koncem?

Zadnji petek sem že vsaj petič na televiziji gledala eno od tistih romantičnih komedij, ko cel film veš, da bosta dva, ki si gresta najbolj na živce, na koncu skupaj in srečno zaljubljena tja do konca svojih dni.

Iz uvodnika nove Lise: Pustite me, da v miru sama 'zafuram' svoje otroke

Priznam, da sem oseba, ki ji gre blazno na živce, če ji kdo soli pamet. Prav obupno mi gre na živce.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri