Liza Story Elle.si

Modne revije JUNIOR festivala by JANA

C&A

Modna revija C&A

C&A predstavlja sproščeno otroško modo za pomlad in poletje v najboljših krojih. Vaši otroci bodo zagotovo uživali v udobnih oblačilih z ljubkimi potiski in detajli v lepih barvah. Poudarek je na trajnostnih oblačilih iz bio bombaža, trajnostne viskoze in recikliranega poliestra.
s.Oliver

Modna revija s.Oliver

s.Oliver je znan po svojih naravnih in kakovostnih materialih, ki nudijo vašemu otroku udobje in sproščenost. Kolekcije sledijo trendom v svetu odraslih in jih prilagajajo otroškemu svetu.
MODIANA

Modna revija Modiana

Modiana se predstavlja z vsem dobro poznano blagovno znamko Benetton in dansko znamko Name It. Slednja je s svojo igrivostjo in barvitostjo, kakovostnimi materiali in dostopnimi cenami že osvojila slovenske kupce.
Okaïdi

Modna revija Okaïdi

To sezono v Okaidi trgovini najdete športno-elegantne in modne grafične odtise za punce ter mestni safari in sončne barve za fante. Okaidi je dobra izbira: dobra kvaliteta, lepe barve in dobra cena.
Petit Bateau

Modna revija Petit Bateau

Kolekcija pomlad poletje 2015 je barvita ter polna zanimivih vzorcev in potiskov. Vsa oblačila so izdelana iz kakovostnih in mehkih materialov, ki nežno božajo otrokovo kožo. Tudi v tej kolekciji je moč zaslediti Petit Bateau klasike: črtasto mornarsko majčko in rumen dežni plašček.
Vanilla Park

Modna revija Vanila Park

Otroška Trgovina Vanila Park se predstavlja s pomladansko/poletno kolekcijo oblačil, modnih dodatkov in obveznih pripomočkov na kolesih. Otroci so oblečeni v oblačila blagovne znamke Bantuyi, ki jo odlikujejo materiali izjemne kakovosti, živahnost in pisanost ter predvsem slovensko poreklo. Deklice pa nosijo krilca oz. t.i. tutu-je prestižne blagovne znamke Le Petit Tom. Novost na slovenskem tržišču pa so otroška kolesa Frog in skiroji Zycom.
MANA

Modna revija Mana

Otroška oblačila blagovne znamke Mana so udobna, izdelana iz kakovostnih materialov in enostavna za vzdrževanje. Letošnjo pomladno - poletno kolekcijo zaznamuje pestra paleta barv v živahnih odtenkih. Na dekliških kosih prevladujejo ljubki vzorci, kot so srčki, pike in rožice. Pri fantih pa so v ospredju živalski motivi in trendovski potiski.
MASS

Modna revija Mass

Mass ponuja širok izbor otroške obutve za vse priložnosti in letne čase. Velik trend to pomlad so superge vseh vrst, zato v Massu najdete kakovostne in modne otroške superge različnih blagovnih znamk, ki nudijo udobje in zdrav razvoj malih nog. Male damice pa bodo razveselile raznobarvne balerinke.

Video: 1. Modna revija Junior


Video: 2. Modna revija Junior

Liza Story Elle.si