Pustimo decembru zapeljevati – počasi in z užitkom, saj je december čas, ko našo domišljijo kar razganja od želja!

Ko kar ne vemo, kaj in kako bi izkoristili vsako minuto posebej, ko se zdi, da bi radi postorili vse, kar nam ni uspelo čez leto, in si hkrati želimo, da bi vse to in še več imeli v novem letu. Možnosti za uresničitev želja pa je še več, za darila in za zabavo.

Da je december poseben mesec, lahko čutimo na vsakem koraku, tako zaradi priložnosti ob pričakovanju novega leta kot zaradi nizkih temperatur. Je tudi odlična priložnost, da še zadnjič v letu oblečemo vse, kar smo nosili v topli polovici leta. Zato le pobrskajte po kosih, ki ste jih že pospravili na zgornjo polico omare, in pravočasno v miru sestavite novo zanimivo kombinacijo.

Pokažimo veselje in zanimivo plat tudi z domišljijo pri oblačenju. Očarajmo s svojo pozitivnostjo prijatelje, s katerimi se srečamo na klepetu v mestu, in okolico, ko  pohajamo po trgovinah in brskamo za presenečenji, s katerimi bomo razveselili svoje drage. Oblecimo se plastovito, kot čebula, v svetle in živahne barve, privoščimo si bleščice in pozabimo na črno. Vsaj tokrat. Tako malo je treba, tako enostavno je. Kaj je poletno in kaj zimsko, sploh ni več pomembno. No, skoraj ne.

Zimskih plaščev res ne nosimo poleti, lahko pa pozimi oblečemo svileno poletno obleko, debele barvaste nogavice in velik topel pulover, čez pa usnjeno jakno ali topel plašč ... in za praznovanje obujemo sandale.

Zimskih dodatkov, ki nas pogrejejo, hkrati pa popestrijo stajling, je pa tudi veliko. Pomaga nam že dolg topel šal, ki je še vedno v ospredju, ali pa torba, ki postaja čedalje bolj zanimiva. Tudi sami lahko kaj ustvarimo, le v kakšno revijo moramo pokukati, če sami nimamo ideje.

Lahko tudi s pomočjo Blance Chara, ki bo tisto pravo kombinacijo, v kateri boste blesteli in se počutili odlično, našla že v vaši omari ali pa, ko bova zanimiv kos iskali v trgovini skupaj in bo čas minil tako prijetno, da hitrosti decembra sploh ne boste občutili.

Blanka Todori je svetovalka na področju osebnega videza, predstavlja se pod imenom Blanca Chara. Vprašanja za Blanko lahko, drage bralke in bralci, pošljete na blanca@chara.si ali pa si več o njej in njenem delu preberete na www.chara.si.

Lisa - 49/2013

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 49/2013

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.