“Verjamem v tisto, kar vidim!”

Mnogo jih pravi tako, a ne razumem, zakaj potem uporabljajo telefon. Saj ne vidijo, kako je to mogoče, da te pokliče nekdo z drugega konca Slovenije – samo izpiše se na zaslonu.
Tudi ne razumem, zakaj plačujejo račun za elektriko, saj je ne moremo videti. A vendarle prepoznamo njeno moč, ko prižgemo luč.

Predstavljajmo si drevo. Jablano. Kmet, ki je to jablano zasadil, pričakuje rezultat – sočne sadeže. Če do želenega rezultata ne pride, če so sadeži majhni in kisli, kaj bo naredil? Česa se mora lotiti? Kje mora začeti? Pri rezultatu, torej pri sadežih, ali pri koreninah, ki sadeže ustvarjajo?

Tisto, kar je skrito pod zemljo, ustvarja rezultate. Kar je nevidno, ustvarja, kar je vidno. Torej, če želite spremeniti vidno, morate najprej spremeniti nevidno.

Fizični svet je zgolj odsev preostalih energijskih svetov, nivojev, dimenzij. Pa se vrnimo k energijskim telesom. Jasno je, da je praktično nemogoče, da bo telo zdravo, če naša duša ni nahranjena z ljubeznijo. Če so naše misli negativne, če so naše misli temne. Sami veste, da lahko depresivnega človeka prepoznate zelo hitro. Tisto, kar je nevidno, se bo videlo na fizičnem telesu, ki je vidno.

Treba je torej dojeti, da je fizični svet samo odsev preostalih energijskih svetov. In energijske tehnike so tiste, ki delujejo na nevidni ravni, rezultate oz. sadove pa prinesejo na vidno raven.

Je zdaj lažje razumeti, da je vaše zdravje samo rezultat? Vaša teža je rezultat, vaš prihodek je rezultat, vaša služba je rezultat, vaša lepota, navsezadnje, je rezultat. Si želite dosegati boljše rezultate? Kaj lahko naredite, da bodo rezultati boljši? 

Svet lahko ločimo na zunanjega in notranjega. Vidnega in nevidnega. Vseeno je. Dejstvo ostaja. Če stvari v zunanjem svetu (vidnem) ne delujejo tako, kot bi morale, potem je to zato, ker stvari tudi v vašem notranjem svetu ne delujejo, kot bi morale.

»Osti jarej!« (najstarejši zapisani slovenski pozdrav, star več kot 2.500 let)

 

Liza - 27/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 27/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.