Moški v vročici strasti ne opazijo povešenih dojk, celulita na bedrih, nagubane kože okoli oči, temveč imajo zgolj en fokus: svojo žensko spolno zadovoljiti. 

Ta naslov oziroma vsebino tega članka imam v mislih že nekaj časa. Občasno moške malce povprašam, ali zgoraj opisano opazijo, ko se ljubijo s svojo drago, a so mi vsi do zdaj rekli, da jih to nič ne moti in večinoma sploh ne opazijo, ker jo imajo radi takšno, kot je, ter se zavedajo, da se telo ženske po porodu in dojenju seveda spremeni. Zakaj danes želim razmišljati o tej iskreni temi? Ker se mnogo žensk preveč obremenjuje z zunanjim videzom ter s posledicami staranja, povešanja, gubanja, nabiranja kilogramčkov, povešenih dojk, smejalnih gubic okoli oči, celulita in tako naprej in tako nazaj. Vem, vse dame smo bolj ali manj pod vplivom sodobnih medijev, izpiljenih in umetno popravljenih zunanjih podob ter fotografij znanih žensk, da o količini lepotnih popravkov in operacij niti ne govorim.

Seveda je res, da ima vsakdo pravico do lastnega mišljenja in videza, pa vendarle sem sama nekako bolj tradicionalne, očitno že malce izumrle sorte. Staram se počasi, ne moti me nič od zgoraj naštetega, nisem popolna in tudi nikoli nisem bila, nisem miss sveta, pa vseeno se odlično počutim v svoji 50-letni koži. Smejalne gubice se mi zdijo prikupne pa še cel kup jih imam, ker se pač veliko smejem. Res je, da negujem kožo, pa se po vzoru moje mami, ki se je že od nekdaj skrbno negovala, zdaj tudi sama mažem z raznimi kremicami za okoli oči, pa za dekolte, pa lička in se tako trudim ublažiti delovanje časa, a ubežati mu ne morem, ne jaz in ne vi.

Čas je veliki učitelj vseh nas, če si to priznamo ali pač ne. Ne uidemo mu. Sama se nekako ne bi odločila za operacijske posege na svojem telesu, ne bi preživljala neznosnih bolečin po operacijah dojk ali liposukciji obraza. Ne maram bolečine, pa nekako se imam rada točno toliko, da se sprejemam takšno, kot sem. V svoji koži in telesu se počutim zdravo in samozavestno, vem, kdo sem in kaj vse še želim doseči, se izobraziti, naučiti. Sem kar naprej radovedna in strastno raziskujem vse vrste odnosov, sebe in vam pomagam z lastnimi dognanji, znanjem in izkušnjami, drage moje stranke. Tako se bogatim od znotraj, motiviram in se ženem naprej, ker menim, da je življenje ena odlična in neponovljiva avantura, ki jo imamo čast izkusiti tukaj in zdaj.

Verjetno tole berete malce osupli in nejeverni. Ker imate veliko težav, večina se vam zdi nerešljivih in mogoče ste obupali nad iskanjem rešitev. Nikar! Verjemite mi, da vse nas zna življenje podpirati, če mu le dovolimo, da iščemo poti in zbiramo energijo za premagovanje večjih in manjših problemov, ki nam priletijo na pot. Ob vsem tem se je res brezpredmetno ubadati s tem, drage moje dame, da vztrajate in se ljubite s svojim moškim vedno v temi, napol oblečene in vedno v istem položaju, da on ne bo opazil v uvodu naštetih pomanjkljivosti vašega telesa. Če skupaj povežemo današnjo rdečo nit, želim povedati, da samozavestna ženska, ne glede na starostno obdobje, lahko sebe izraža na zdrav in spoštljiv način, pove svojemu dragemu, kaj si želi in kako, se preda njemu in v njegovem objemu in poljubih enostavno uživa.

Zakaj to poudarjam? Ker res prevečkrat ženske ne izklopimo uma, ki nam dela celo v intimnem aktu, ko nadziramo svoje telo in se ne znamo prepustiti, se sprostiti in zgolj dovoliti hormonom in našemu moškemu, da nas pripelje do naslade in užitka. Verjemite mi, res ni tako težko. Samopodobo lahko izpiliva tudi midve, draga dama, da bosta posledica te zgoraj opisani užitek in sladka predaja.

Liza - 17/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 17/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.