Matej je v hudih finančnih težavah!

Matej je star 37 let in oče štirih otrok. Zadnjih pet let živi v dolgovih, iz katerih se nikakor ne more izkopati. Skupaj z njim posledično trpi tudi njegova družina. Toda zdaj se je odločil, da temu naredi konec. Zaživeti želi srečnejše življenje. Odločil se je, da se vključi v program Popolne finančne preobrazbe, kjer mu bodo na pogumni poti pomagali različni strokovnjaki. Priložnost za spremembo pa se ponuja tudi vam!

Prihaja Popolna finančna preobrazba!

V težave je Matej zabredel pred nekaj leti, ko se mu je za 30 odstotkov znižala plača. Že prej je družina živela od plače do plače, po znižanju dohodka pa je bilo še težje. Hkrati se mu je pokvaril star avto in potrebna je bila zamenjava. Zadolžil se je za dodatnih 13 tisočakov in kupil novega. Ker posojil ni mogel odplačevati sproti, je najemal nove in nove, dokler mu banke niso ustavile kreditiranja in njegov avto prodale na dražbi. Dolgovi so ga spravili v depresijo, začele so se zdravstvene težave.

Na koncu tunela je zagorela luč …

A temu bo naredil konec. Naredil je prvi korak in se prijavil v enoletni program Popolne finančne preobrazbe, v okviru katerega mu bodo pomagali ugledni strokovnjaki različnih področij: osebni finančni svetovalec, podjetniški svetovalec, kadrovski strokovnjak, psiholog in še kdo, če se bo po tem pokazala potreba med preobrazbenim procesom.

Cilj je popolna finančna preobrazba, s tem pa tudi srečnejše življenje. Finančni stres je namreč skriti ubijalec sreče in eden izmed največjih stresov, ki številnim grenijo življenje. Toda izkušnje ljudi, ki so se temu odločili narediti konec in z vztrajnostjo stopiti na novo pot, so izjemne. Med njimi bo ob pravem pristopu kmalu tudi Matej. Pomembno je, da v to verjame in da ima za uresničitev cilja trdno voljo.

Matej ni edini, priložnost imate tudi vi!

Dolgovi pa niso edina težava, ki tare ljudi. 

  • Nekateri kljub visoki plači ničesar ne privarčujejo, potem pa imajo pri vsakem večjem izdatku težave, da ne govorimo o času po upokojitvi.
  • Spet drugi imajo sklenjena napačna zavarovanja, kar spoznajo šele takrat, ko je že prepozno.
  • 80 odstotkov ljudi trpi, ker so v svoji službi nezadovoljni, a si ne upajo narediti spremembe.
  • Številni razmišljajo o svoji podjetniški poti, a za to prav tako nimajo dovolj poguma in znanja.

Vse to povzroča nezadovoljstvo. Za vsem skupaj je največkrat denar, ki ga nimamo, da bi bili za preobrat dovolj drzni. Toda pri vseh teh zgodbah je dobro to, da jih lahko spremenimo! Če se vidite v kateri od teh zgodb tudi sami in si to želite spremeniti, vas vabimo, da se pridružite Mateju in se vključite v skupino ljudi, ki jih bodo na Zavodu za finančno opismenjevanje Vem, da ne vem skupaj s strokovnjaki vodili skozi celotni proces preobrazbe. Do danes so v Zavodu Vem, da ne vem pomagali že številnim posameznikom in družinam, kjer so jim ob strani stali podporniki, kot so Prva osebna zavarovalnica, Elementum, King Consulting, Optimtrader in BTC. V letu, ki prihaja, pa se jim bodo pridružili še drugi.

Z izbranimi kandidati se bodo srečevali leto dni, enkrat do dvakrat mesečno. Vse skupaj pa bo za izbrane kandidate povsem BREZPLAČNO, saj želijo z vašimi zgodbami navdihniti tudi druge, da lahko z vztrajno voljo in željo po spremembi, v življenju dosežejo vse, kar si želijo.

Vse kar morate narediti, je, da se do 18. februarja prijavite na razpis, oni pa bodo med vsemi prijavljenimi izbrali do deset kandidatov. Prijave na razpis naj vključujejo vaše kontaktne podatke, krajši življenjepis s poudarkom na opisu vaših trenutnih finančnih razmer in težav, ki jih želite rešiti, ter ciljev, ki jih želite doseči. Prijavite se lahko info@vemdanevem.si

Dajte sami sebi priložnost za bolj srečno življenje!

Liza - 7/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 7/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.