Zadnji uvodniki v letu niso moja najmočnejša točka.

Nisem najboljši človek za voščila in nagovore.

Želje so super, čestitke še boljše in ja, nikakor ne smemo nehati sanjati, posebno ne, da bo v novem letu vse drugače in boljše.

Seveda, da bo – odlično bo! Imam nekaj materialnih želja, čeprav je zdaj moderno, da jih človek praktično ne sme imeti, ampak priznam – jaz imam, nič takega, ampak jih imam. In imam seveda kup nematerialnih želja in na prvem mestu je vedno zdravje, potem si sledijo pač vsi pojmi z novoletnih čestitk – sreča, ljubezen, veselje, ... Nekje v ospredju je tudi – denar, ne bi se branila kakšnega evra več.

Ampak veste, kaj si pa res želim v novem letu?!

Več potovanj. Ojoj, kako si želim nekam poleteti, morda spet čez kakšen ocean, na kakšno drugo celino. Saj sama ne vem, ali bi šla na eno noro smučanje, kjer bi mi pod nogami šprical pršič, ali bi obiskala kenguruje ali pa njihove sosede na Novi Zelandiji, ne bi se branila Brazilije, Mehike, Čila ... In ja, potovala bi po Afriki, čisto počasi, iz ene v drugo državo, nikamor se mi ne bi mudilo.

Imela bi take dolge 'šolske' počitnice in kartico brez limita ter z njo povezanih dolgov, ki bi jih bilo treba kdaj pokriti.

Okej, trenutno bi bila povsem vesela tudi v kakšni stari hiši na ligurijski obali Italije, v enem od krajev Cinque Terre, od koder bi se vsak dan odpravila na dobro kavo in klepet z domačini. Ja, lahko mi uresničite tudi to željo, ne bom se branila.

Kaj pa želim vam, drage bralke in bralci? Vse! Vse, kar si želite, sanjate, potrebujete ... in seveda, da nikoli ne pozabite kupiti Lise.

Lisa - 1/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 1/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.