Lepota in zdravje

Ste vedeli, da bi morali uživati tudi olupek pomaranče?

Ta zdrav sadež lepega vonja in super barve je zares čudež narave.

Privoščite si liči

Liči je zanimiv sadež v lupini, ki raste na drevesih, ki dosežejo višino od 10 do 12 metrov. Sadež je bogat vir ogljikovih hidratov, dragocenih mineralov in vitaminov.

Načrt za letošnje leto ... Že imaš svojega?

Le kaj bi brez načrta? Vsi imamo svojega. Vsak si ga oblikuje po svoje. Lahko ga tudi prevzameš oziroma skopiraš od koga drugega. V tem primeru ti včasih ni treba odkrivati tople vode, bi lahko rekla.

Slovenci so pripravljeni plačati več za ekološko hrano

Na Inštitutu za raziskovanje trga in medijev, Mediana, so z raziskavo TGI ugotavljali, kako zdravo živimo in kakšni so trendi prehranjevanja v Sloveniji in na Hrvaškem.

Kako vzgojimo limono in zakaj so tako zdrave

Ne moremo se načuditi super moči rumenih limon, ki so videti tako nedolžne in lepe, a v sebi skrivajo takšno moč, da lahko mimogrede poskrbijo za naše zdravje in čist dom.

Možgani deklet z vedenjskimi težavami so drugačni od možganov vrstnic

Možgani deklet z vedenjskimi težavami so drugačni od možganov vrstnic, pravijo britanski znanstveniki.
Gibanje na svežem zraku v vsakem vremenu preprečuje prehlade

Gibanje na svežem zraku

Jesen s svojim hladnim in vlažnim vremenom je že potrkala na naša vrata. Skrajni čas je, da poskrbite za obrambne mehanizme svojega telesa in tako onemogočite povzročitelje prehladnih obolenj.
To bo dobro delo vašim ušesom!

Nove terapije za najpogostejše težave s sluhom

Slušni organ uporabljamo nenehno, njegovo delovanje pa se nam zdi samoumevno. Toda kaj če ga iz ravnotežja spravita hrup in stres?
Prameni so poletni hit

Prameni: poletni hit

13 najpomembnejših vprašanj in odgovorov.
Brezskrbno uživanje na morju

Brezskrbni užitki pod sončnimi žarki …

Poletje je že v polnem razmahu, mi pa vam dajemo nekaj napotkov, da se boste tudi z dopusta vrnili z zdravo zagorelo kožo.
Soncenje

Pravilna nega po sončenju

Da bo vaša zagorelost obstojnejša.
Slika iz članka Adijo celulit 1.del

Adijo celulit, 1. del

In kaj je celulit? Večina se pravilnemu odgovoru žal še vedno najbolj približa s trditvijo, da je celulit koža, podobna pomarančni lupini, kar seveda drži, vendar samo iz vizualnega vidika. Celulit je namreč maščobno tkivo, ki ga je v primerjavi z navadno maščobo zelo težko odpraviti. Vse vemo, da se je že navadnih maščobnih zalog zelo težko znebiti – celulit pa je še toliko bolj trdovraten!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri