Enodimenzionalne se ne sliši prav obetavno, bolj plitko in s premalo globine. To ni ravno beseda, ki bo jo uporabljali za kompliment. A zdaj pozabite na to, letos so najlepše barve poletja bogate, enakomerne in ja, enodimenzionalne. Pa poglejmo, katere zvezdnice letos nosijo najlepše odtenke las.

Kostanjeva rdeča

kostanjevo rdeča

Indijsko rdeča barva (svetla) ali kostanjeva barva je odtenek rdeče barve, ki spominja na barvo kostanja. Imenuje se indijska po vrsti laterita, ki jo najdemo v Indiji. Uvrščamo jo tudi med odtenke rjave barve. Čudovita barva za vroče poletje.

Bakreno rdeča

bakreno rdeča

Se še spomnite časov, ko se je med zvezdnicami le sem ter tja pojavila kakšna rdečelaska. Rdeča barva las je dolgo veljala za divjo in neukrotljivo. A časi se spreminjajo. Frizerji pravijo, da je rdeča barva trenutno zelo vroča in bo ostala vse do naslednje pomladi. Ste dovolj pogumne?

Karamelne blondinke

blondinke

Če ste blondinka in se ne morete upreti modnim zapovedim, potem si pri frizerju zaželite karamelno blond bravo, ki deluje zelo toplo in naravno.

Temne brunetke

temno rjavi, lasje

Dobra novica za rjavolaske, ki vso zimo niso videle sonca: kar obdržite svojo temno, močno bravo, saj je to ena od modnih zapovedi vse do pomladi 2016.

Lisa - 27/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 27/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.