Zadnje čase je zelo moderno, da si človek čim manj umiva lase, tiste najbolj trendi brez umivanja (le las seveda) preživijo celo nekaj mesecev. Saj veste, trend v svetu je – manj je več. No, nam je bralka Nina, ki je sicer po poklicu inštruktorica fitnesa (kar je ob vsem miganju in potenju še večji izziv) zaupala, kako ona preživi teden brez umivanja las, a še vedno ohrani odličen videz in ni videti prav nič zanemarjena ali celo umazana.

1. Dan

Prvi dan, ko so lasje še sveži in umiti, imam pričesko spuščeno, lase le rahlo spnem ob strani. Poskušam tudi, da je trening takrat malo lažji, da se preveč ne prepotim.

2. Dan

Rada imam rahel konjski rep, da nimam las na vratu, tako da niso preveč preznojeni in umazani. Poskušam tudi, da se ne dotikam las, da se mi ne mastijo.

3. Dan

Tretji dan zna biti zelo naporen, saj imam po navadi takrat največjo željo, da bi si umila lase. Takrat vedno uporabim suhi šampon, ki mi naredi super volumen las, ki jih spet lahko nosim spuščene.

4. Dan

To je dan za navihan konjski rep – jaz rečem navihan čop, ki si ga naredim visoko na glavi, da mi lasje potem simpatično opletajo naokoli.

5. Dan

To je ponovno dan za navihan konjski rep, a tokrat ga naredim malo bolj rahlega, da nisem videti kot kakšna punčka.

6. Dan

Dejstvo je, da je z umazanimi lasmi lažje oblikovati pričeske. Velikokrat si naredim kito ali pa kito postrani, super je videti tudi figa, sploh zdaj, ko je na voljo toliko pripomočkov.

7. Dan

Sedmi dan je človek že povsem sproščen in domač s svojimi umazanimi lasmi. Zelo rada si naredim konjski rep in dodam trak za lase, da še malo skrijem sprednji del las.

Lisa - 14/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 14/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.