Vsako astrološko znamenje ima svoje lastnosti, preverite, kateri odtenek šminke se najbolje poda vašemu karakterju.

rubinLev: rubin

Ste samozavestni, sladki in zelo lojalni, zato potrebujete močno in zelo obstojno barvo. Priporočamo vam zares dobro šminko, zato nikar ne varčujte pri nakupu. Za vas smo našli odlično obstojno šminko Avon – rubin, priporočajo tudi šminko znamke Guerlain.

jagodicevjeDevica: jagodičje

Ste analitični, neodvisni in zelo inteligentni, zato izberite hladne rdeče barve. Na šminki poiščite zapis barve – semi-matte berry. Dobro šminko v tej barvi ima Revlon.

nezno rozaTehtnica: nežna rožnata

Ste elegantni, zelo vljudni in lepih manir, zato poudarite svojo milino. Nežna rožnata bo le poudarila vašo gracioznost. To barvo imajo na voljo praktično vse znamke, po zelo ugodni ceni jih ponuja Essence.

burgundijŠkorpijon: burgundij

Temna, skrivnostna in malce divja – to je vaša narava in taka naj bo tudi izbira vaše šminke. Naj bo v barvi burgundij (isti zapis boste našli na šminkah). Priporočamo šminko znamke Anastasia Beverly Hills.

koralnaStrelec: koralna barva

Kot lovec vedno iščete nekaj novega in vznemirljivega, zato ste zagotovo najbolj avanturističen znak. Izberite barvo, ki je praktična in ne preveč vpadljiva, da vas ne bo ovirala na vaših avanturističnih poteh. Komaj opazna koralna barva je odlična izbira (Sephora).

srednje rožnataKozorog: srednja rožnata

Odgovorni, potrpežljivi in že kar malce nevarno zvesti, izberite srednjo pot in šminko srednje rožnate barve. Kupite si svilnato rožnato, ki bo ravno prav obarvala vaše ustnice. Morda lahko izberete tudi barvo magnolije.

vijoličastaVodnar: vijoličasta

Uporniška in z voditeljskimi lastnostmi – ja, zagotovo ste ženska, ki ji pristaja vijoličasta šminka. Morda ne premočna, a ravno prav udarna, da je nihče ne bo spregledal. Maybelline ima čudovito šminko z oznako Hot Plum.

živo rožnataRibi: živo rožnata

Ste zelo odprtega duha in mišljenja, zato ste vedno pripravljeni poskusiti nekaj novega. Predlagamo vam vpadljivo živo rožnato barvo, seveda pa lahko raziskujete tudi malo po svoje.

močno rožnataOven: močna rožnata

Ste pač ženska, ki točno ve, kaj si želi, zato si verjetno ne boste dovolili, da vam solimo pamet okoli izbire barve šminke. Morda poskusite šminko z barvo Ruby Woo (M.A.C).

granatBik: granat

Trmasta, odločna, samozavestna ženska, kar bikica zagotovo je, se ne bo bala pokazati v javnosti z nenavadno šminko. Češnjeva rdeča je krasna, granat je še odločnejši.

mesano jagodicjeDvojčka: mešano jagodičje

Kot dvojček vedno nihate med željami po novem in predanosti staremu. A pri šminki se nikar ne bojte eksperimentirati. Na Amazon.com imajo prelepo barvo Fiji Kiss, znamke Laura Geller.

globoko rdečaRak: globoka rdeča

Ste človek, ki trdno stoji na tleh, zato imate radi stvarne, naravne barve. Močan je tudi vaš občutek za druge ljudi, zato jih ne želite vznemirjati. Globoka rdeča barva se ujema z vsemi barvami kože. Poskusite šminko Black Honey znamke Clinique.

Vas morda zanima:

Lisa - 33/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 33/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.