Pšenico in koruzo poznamo. V zdravi kuhinji pa lahko najdemo še tudi druga žita. V galeriji preverite katera so, zdraven pa odkrijte še slastne recepte s katerimi sploh ne boste opazili, da zdravo jeste.

Ječmen je pomembna sestavina za varjenje piva. V kuhinji se uporablja predvsem ješprenj (olupljena, brušena in polirana zrna), na primer za juhe, enolončnice, rižoto in polpete.

Poskusite recept za z ječmenom polnjene paprike: http://bit.ly/1RlLV91

Ječmen je pomembna sestavina za varjenje piva. V kuhinji se uporablja predvsem ješprenj (olupljena, brušena in polirana zrna), na primer za juhe, enolončnice, rižoto in polpete.

Poskusite recept za z ječmenom polnjene paprike: http://bit.ly/1RlLV91

foto: profimedia, stockfood photo

〉Poglejte naslednjo fotografijo

Št. slik v galeriji: 8

Lisa - 41/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 41/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.