Šumenje orumenelega listja pod nogami, sončni žarki, ki malce ogrejejo mrzla jutra. Kdo bi vreme in s sezonami spreminjajoče se modne smernice bolje razumel kot ARA, h kateri sta se šli obut in z novimi modnimi dodatki opremit mati in hči, kasneje pa sta prepričali celo svoje moške? Najlepše pri ARI je to, da pri njej vsak najde ustrezen slog zase, ne glede na leta! Moto nove sezone jesen-zima 2015/16 je 'Vse je mogoče', moda se tokrat zavestno igra z nasprotujočimi si elementi ter združuje tradicijo s sodobnim.

Predstavitev jesensko- zimske kolekcije obutve

ARA je mladostna znamka, ki pa veliko da na kakovost, zato se bodo v njeni obutvi stopala počutila udobno, no, naravnost božansko! K temu bo pripomogla široka paleta izbire tudi pri podplatih, saj se pri ARI zavedajo, da niti eno stopalo ni enako drugemu! Zato z različnimi modeli omogočajo prav vsakomur najbolj optimalno obutev, medtem ko za dodatno udobje skrbijo s tehnologijo ComfortFlex. Tudi zeblo nas to jesen in zimo ne bo, za kar bo pri obutvi poskrbelo pravo usnje, ovčja volna in podloge iz strižene volne, a tudi podloge iz visoko kakovostnih mikrovlaken, ki pomagajo ohraniti topla stopala celo pri temperaturah pod ničlo.

Intenzivni zeleni in modri odtenki bodo obogatili osnovne barve, kot so zemeljski toni, bež, siva in kožna oziroma 'nude' barva. Azalea rožnata barva ali živahna čili rdeča v odtenku dragih kamnov bosta navdušili drznejše fashioniste. Elegantni trakovi z zakovicami in dekorativni elementi krasijo balerinke in salonarje, bleščice in zaponke pa najdemo na škornjih in gležnjarjih. Srednje visoke, široke in udobne pete, čevlji s platformo in različne višine pet so najnovejši trend pri škornjih in gležnjarjih z zaobljenimi podplati. Postopki izdelave 'Ago', izdelava podplata iz enega kosa in šivanje podplatov pri ARA obutvi poskrbijo za kakovostno izdelavo in odlično prileganje. Za udobje poskrbi mehko podložena usnjena notranjost, mikro vlakna in topla obroba.

Arina modna kombinatorika

Kolekcija obutve Jenny za letošnjo jesen in zimo vključuje 'tronchetti' gležnjarje, motoristične škornje, drzne gležnjarje z barvnimi poudarki, škornje 'Chelsea' ter superge in balerinke. Oblikovalci so izbrali nubuk usnje, mehko telečje usnje, skrtačeno napa usnje, žametni vzorec chevron in gladko usnje ter vključili živalske potiske v črni, temno sivi in temno modri barvi. Odtenka bordo rdeče in konjak barve ter barve zrelega kostanja in modro/rjava kombinacija zaokrožujejo barvno paleto.

Najlepše pri ARI pa je, da modna kombinatorika nikomur ne bo delala preglavic, tudi manj spretnim, saj ženske lahko vse modne dodatke uskladijo z elegantno in udobno ARA obutvijo. Kam bosta to jesen odšli na modni lov mati in hči ter njuni najdražji moški, torej ni težko ugotoviti: v eno od 140 prodajaln po vsej Sloveniji, v ARA trgovine, v blagovnico Maxi v Ljubljani, prodajalne Mass, Gala, Trend stelko in druge, ki prodajajo ARA obutev in torbe.