Bliža se rojstni dan vaše najboljše prijateljice, sestre...in ne veste kaj podariti? Lična Škatlica ima za vas že pripravljeno najlepše darilo, ki vsebuje štiri izdelke slovenskih oblikovalcev in rokodelcev. Darilo je lično zapakirano, kateremu po želji dodajo tudi ročno napisano osebno sporočilce.

Vsebina Škatlice se vsak mesec zamenja z novimi štirimi izdelki slovenskih ustvarjalcev, tako da obdarovanec dobi vsak mesec Škatlico s popolnoma drugačno vsebino, obenem pa dajo vsak mesec možnost novim slovenskim ustvarjalcem, da se s svojimi izdelki lahko predstavijo.

Sama ideja o Škatlici se je Barbari porodila iz zagate, kaj podariti prijateljici za rojstni dan.

"Iskali smo unikatno, uporabno in simpatično darilo, ki bi bilo že pripravljeno in zavito. Želja je bila tudi, da obstaja možnost darilo skupaj z dodanim osebnim sporočilcem poslati na dom prijateljice in s tem poskrbeti za dodatno presenečenje. Hkrati pa bi na ta način elegantno rešili težavo s pomanjkanjem časa", pravita Barbara in Matej, ki sta v Škatlici videla odlično priložnost in poslovno idejo.

darilna škatlica

Par je velik zagovornik proizvodov iz naših, slovenskih, naravnih sestavin, zato je med izdelki moč zaslediti tiste s področja zdrave prehrane, ročno narejene in naravne izdelke brez škodljivih primesi, takšne za dom in ustvarjanje, sladka presenečenja in še mnogo več.

Koncept Škatlice je sestaviti in ponuditi najlepše darilo za ljubitelje naravnega in lepega, ki osrečuje tako z izborom štirih izdelkov z različnih področij, kot tudi z dodano vrednostjo (lična škatlica, osebno sporočilce v primeru obdaritve, lepe misli, nasveti, ideje, recepti ...) in hkrati predstaviti vsak mesec 4 domače ustvarjalce, da jih skozi njihove izdelke spozna širši krog ljudi, ki jih sicer morda ne bi imeli možnost spoznati.