Prepasajte plašč

Ali si omislite takega, ki ga kupite že skupaj s pasom! Tako se boste izognili silhueti 'zimskega medveda', ki jo povsem razumljivo ustvari vaš puhasti plašč ali jakna. Pas bo kljub vsemu puhu ali debeli volni ustvaril nekaj silhuete in tako v hipu poskrbel za bolj eleganten videz.

Prepasajte plašč

Dodajte nekaj glamuroznega

Vaš sivi plašč je lahko z navadno črno kapo videti povsem običajno, če ne že nekoliko pusto. A če običajno kapo zamenjate s kosmato kučmo ali dodate šal iz umetnega krzna – potem tudi čisto običajen plašč zasije v čisto drugačni luči. In problem zimske elegance je rešen!

Dodajte nekaj glamuroznega

Oblačite se v plasteh

Namesto da izberete najdebelejši zimski pulover, ki ga komaj stlačite pod plašč in v njem niste videti prav nič šik, se odločite za več tanjših plasti. Elegantna srajca, tanek volnen pulover in seveda plašč. Če je mraz zelo hud, čez tanek volnen pulover še vedno lahko oblečete jopico ali tanjšo jakno in nato še plašč. Tako se tudi v zaprtih prostorih ne boste potili v debelem puloverju, ampak boste prijetneje zadihali v bombažni srajci.

Oblačite se v plasteh

Izberite volno

Volna je pri elegantnem in udobnem zimskem videzu nujno potrebna. Ni samo topla, je tudi prav prijetno mehka in bolj udobna kot preostale umetne tople tkanine. Eleganten volnen šal ali tanko volneno krilo namesto sintetičnega – in razlika bo očitna. Tiste dame, ki tudi v najhujšem mrazu stavite na krilo, pa seveda ne pozabite na tanke volnene hlačne nogavice.

Izberite volno

Pripravila Mateja Čelan, foto: Primož Predalič, Shutterstock, Profimedia

Lisa - 5/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 5/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.