Če še niste zbrale poguma in se napotile v lov za novimi kopalkami, nič za to, časa je še dovolj. Če po dolgi zimi to ni ravno vaše najljubše opravilo, potem se na nakup dobro pripravite ... Zadnja stvar, ki si jo želite, je, da zaradi malenkosti obupate že v prvi kabini!

Kolpalke za majhno oprsje

Če potrebujete malce več volumna v zgornjem delu si omislite kopalke z resicami ali volančki.

Kopalke za močnejše prsi

Nedrček z dobro oporo in širokimi naramnicami bo stvari držal na svojem mestu.

Velik izbor večjih nedrčkov boste našle na strani Esprit.eu, kjer so določeni modeli na voljo v velikostih G do D.

Večje številke kopalk in nedrčkov pa boste našle tudi na spletni strani Mango.com (kolekcija Violeta), v trgovinah C&A, Lisca in Kik.

Nasveti za čim manj stresno nakupovanje kopalk
  • Premislite, v kakšnem spodnjem perilu se počutite najbolj udobno in samozavestno. V nedrčku s kostjo ali v športnem topu? Poskusite poiskati model svojega najudobnejšega spodnjega perila tudi med kopalkami. Če imate velike prsi, jih ne poskušajte za vsako ceno stlačiti v minimalistični bikini nedrček ... slej ali prej vam bo žal.
  • Razmislite o številki. Pogosto se zgodi, da so kopalke manjše kot spodnje perilo v isti številki. Da se izognete slabi volji, imejte to ves čas v mislih! V kabino vzemite za vsak slučaj kopalke v svoji številki in številko večje. Zapomnite si: ni pomembno, ali na etiketi piše 38 ali 40, pomembno je, da ste v njih videti odlično.
  • S seboj prinesite sandale. Se pogosto zalotite, kako kupujete oblačila in si nikakor ne morete predstavljati, kako bi vse skupaj bilo videti, če bi le imele obuto primernejšo obutev!? No, pri kopalkah je vse skupaj še bolj delikatno, zato kar pogumno, tudi če zunaj dežuje! V torbo spravite poletne natikače in jih pomerite skupaj s kopalkami. Ne bo vam žal!
  • Nakupujte v trgovini, kjer se počutite prijetno. Nakup kopalk je lahko že sam po sebi zelo stresen, zato ne potrebujete neprijaznih prodajalk, premajhnih kabin in najbolj 'nesramnih' neonskih luči. Izberite prodajalno, kjer se vam bodo prodajalke posvetile in kjer boste lahko stopile iz kabine, ne da bi vas videlo pol nakupovalnega centra! In seveda izberite trgovino, ki ima prijetno osvetljen prostor za pomerjanje!
  • Če vas iz tira vrže vaša bleda in neprivlačna polt, ko se zagledate v ogledalu, potem potrebujete ustrezne predpriprave. Nekaj dni zaporedoma se mažite s samoporjavitveno kremo, da bo videz v ogledalu bolj privlačen in vsaj malo podoben tistemu morskemu. A ne pozabite! Krem ne namažite tik prej, preden greste na pomerjanje, saj lahko na kopalkah ostanejo nezaželeni madeži!
  • Ne pomerjajte kopalk po kosilu ali dvojni porciji sladoleda. Saj veste, zakaj!

Nekaj najlepših kopalk te sezone si lahko pogledate v zgornji galeriji!

Lisa - 24/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 24/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.