Nosile bomo rumeno in oranžno, mini torbice, čevlje na 'špic' ... Preverite predloge za šoping listo, ki ga je pripravila modna svetovalka Alma Premerl Zoko.

Smo na začetku še ene modne sezone. Pripravite se!

Letošnjo pomlad in poletje se bodo nosila modna petdeseta! Svila, ženstveni modeli, retro eleganca, puder barva ali močne barve, kot so oranžna, rumena in modra.

Alma Premerl Zoko, modna svetovalka iz Zagreba, svoje poslanstvo opravlja tudi v Sloveniji, kjer lahko v trgovini s konceptom Hruška, Jabolko občudujte tudi njeno modno znamko Alma fashion.

Tu pa je nekaj predlogov za šoping listo:

Čevlji

Vse smo nore na čevlje. Nekatere zato, ker imajo težave s stopali, druge spet zato, ker želijo biti v koraku s trendom. To pomlad so v trendu čevlji z visoko peto, in sicer prozorni čevlji, čevlji s platformo, čevlji z zaobljenimi ali kvadratnimi konicami. Nosili se bodo čevlji v barvi pudra, zlati, in to z nizko peto, ali s strogo 'špico'. Taki čevlji so se nosili tudi v poznejših osemdesetih, zato si dobro oglejte podstrešja in kleti. Mogoče pa že imate cool retro model, ki ga boste samo osvežile pri čevljarju.

Miniaturne torbe

Torbice so modna začimba vsake kombinacije in vse več je šminkerk, ki si v sezoni kupijo tudi po nekaj modelov, da bi jih lahko kombinirale z različnimi oblačili. Se bodo to sezonski trendi enostavno kombinirali? Hm! V trendu je vse, samo enostavne torbice ne. Modeli so okrašeni s perlami, tkanino, čipko, prešiti s prozornimi detajli, verižicami ali trakovi. In kot smo lahko ugotovili že to zimo, velike torbe so 'out', pomladni imperativ pa je mala, prikupna torbica, ki se bo lahko vrgla čez boke in v katero bomo lahko pospravili le nekaj denarja, šminko za ustnice in mobitel. Končno bomo razbremenile ramena.

Barve

Čeprav so napovedana umirjena modna petdeseta, je vse več šminkerk, ki bodo to pomlad nosile močne odtenke. In to take, kot je oranžna, rumena ali rdeča barva, ki so jih nosile naše mame in babice. Prav tako ne pozabite na bež barvo, barvo karamele z elementi koralov, lila barve in vseh odtenkov breskve in banane. Tako akvamarin barva, 'nude' ali barva kože kot igra bele in črne so idealne za večerne izhode. Zdi se, da bo to vesela in razigrana modna sezona. Prav veselimo se je že!

Liza - 9/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 9/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.