Ko se zjutraj znajdete v časovni stiski in nimate časa, da bi razmišljali o garderobi, kaj šele, da bi se nekajkrat preoblekli, a si želite vseeno delovati modno, uporabite nekaj enostavnih trikov, s katerimi ne morete zgrešiti. Modna oprava bo preprosta, a vseeno zanimiva in v trendu.

Oblecite dolg brezrokavnik ali jopico, zraven obujte visoke pete

Lahko oblečete povsem navadne kavbojke in enobarvno majico ali srajco, čez vse skupaj pa ogrnete nekaj zares dolgega. Dodate še visoke pete in se elegantno odpravite od doma. Pazite le, da ne zmešate kupa različnih barv. V tem primeru naj barvna paleta ne bo preveč raznovrstna.

Kombinirajte barve in potiske

Izberite kos s potiskom in enobarven kos v živi barvi. Vse drugo izberite v umirjenih tonih in prilagodite živim odtenkom. Glede na to, da imate verjetno najljubše barve, ki se jih bolj ali manj držite, se bodo kosi najverjetneje ujemali. Poletje je pred vrati, zato s tako kombinacijo ne morete zgrešiti. A za vsak primer se vseeno poglejte v ogledalo, preden se odpravite od doma.

Dodajte pisan šal in zanimivo torbo

Povsem navadno 'uniformo' z lahkoto spremenite v modni stajling, če k suknjiču dodate velik pisan šal, v roko pa primete najbolj zanimivo torbico, kar jih premore vaša omara. Pa kaj, če nosite dolgočasen črn suknjič in povsem navadne hlače. S pisanim šalom in veselo torbico vas nikjer ne bodo spregledali.

Oblecite se v eno samo barvo

Z enobarvnim stajlingom nikoli ne morete zgrešiti. Najbolj prijazna do vaše postave je sicer črna oprava, a kaj, ko smo se te barve čez zimo že malo naveličali. Izberite belo, ki bo poleg lahkotnega videza poskrbela še za spomladansko eleganco. Če že morate dodati kos v drugi barvi, naj bo to obutev ali nakit.

Pripravila: Mateja Čelan

Lisa - 20/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 20/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.