"Ustvarjam od nekdaj, že vse od takrat, ko sem pogosteje kot papir lepila svoje prste," je v smehu začela svojo ustvarjalno pripoved ustvarjalka, ki je vedno rada packala.

"Morda lahko pod svoje 'resnejše' ustvarjalne začetke štejem trenutek, ko sem se v osnovni šoli prvič pridružila likovnemu pouku in podrobneje spoznala raznolikost ustvarjalnih tehnik. '

Moderne' začetke ustvarjanja pa štejem z letom 2011, ko sem na splet postavila svoj ustvarjalni blog deklica.si, ki me je vsake toliko spomnil, kako rada ustvarjam ... Navadno se vedno navdušujem nad stvarjo, ki sem jo zadnjo dokončala, in v tem primeru je to pohištvo.

Čeprav dejstvo, da najraje delam iz lesa, ni ravno pravo, ker v resnici rada predelujem stare stvari in največkrat se zgodi, da je to nekaj, kar bo pristalo v stanovanju. Mislim, da je edina stalnica v moji ustvarjalni skrinjici le lepilo," je povedala Kaja, ki je lahko ponosna na svojo ustvarjalno knjigo 'Narejeno z ljubeznijo'.

"Mislim, da me navdihuje raznolikost. Rada imam, kako pravzaprav nikoli ne vem, česa se lotevam in na koncu vedno izpade dobro," je povedala ustvarjalka, ki svojih izdelkov ne prodaja.

"Na trgovinskih policah pa lahko najdete moje ročno narejene ustvarjalne sete Petite deco, v katerih najdete vse, kar potrebujete za neki končni izdelek. Za zdaj lahko v prodajalnah Mladinske knjige in Rayher najdete ustvarjalni set za izdelavo personalizirane skodelice, set za izdelavo mil v obliki prikupnih tortic in set za izdelavo svojih štampiljk."

Narejeno z ljubeznijo

Kaja Milanič, Narejeno z ljubeznijo, Mladinska knjigaUstvarjalna knjiga za vse priložnosti Narejeno z ljubeznijo, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga, je ustvarjalna knjiga za tiste, ki radi delajo s srcem.

"Je pravljica daril, ki sem jih v letih podarila svojim najdražjim, in obenem skrinjica vseh tistih idej, ki sem jih ob vikendih v delavnici tako skrbno odkrivala. Na kratko pa je knjiga, ki v 11 poglavjih podari 33 idej za darila, ki jih lahko v kratkem času z malo denarja ustvarite vsi," je povedala ustvarjalka Kaja Milanič.

Knjiga bo navdušila vse, ki se radi prepustijo vsakovrstni ustvarjalnosti in uživajo v tem, da osrečujejo svoje bližnje z duhovitimi osebnimi darilci.

Kje jo najdete?

Kaja piše ustvarjalni blog deklica.si, spremljate pa jo lahko tudi na Facebooku.

Lisa - 46/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 46/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.