Seveda, vsaka od nas si spomladi želi novo torbico. A ko se končno odpravimo po nakupih, ugotovimo, da izbira prave torbice sploh ni tako preprosta zadeva. Upoštevati je treba življenjski slog, stil oblačenja in ne nazadnje tudi proračun, ki ga imate na voljo za novo torbico.

Mehka torba v obliki žaklja

Ta torba je idealna rešitev za vse tiste dame, ki okoli prenašajo cel kup stvari, a ne želijo, da se to opazi. Je prostorna in hkrati elegantna, poleg tega pa zelo redko spremeni obliko, tudi če jo natrpamo s kupom nujno potrebnih stvari.

Vsestranska torbica z ročajem

olivia palermo

Najbolj elegantna in vsestransko uporabna torbica je vsekakor tista z ročajem. Lahko jo držite za ročaj ali pa jo nosite čez rame, saj ima večina takih torbic pripet še daljši trak. Dovolj prostorna in primerna za tiste, ki nerade menjajo torbice ali pa se jim delovni dan pogosto zavleče v večer.

Mala torbica za čez rame

jessica alba

Če želite imeti proste roke in s seboj ne tovorite celega stanovanja, je to idealna torbica za vas. Če s seboj nosite le najnujnejše, je taka torbica lahko vaš spremljevalec ves dan, pa tudi noč.

Velika nakupovalna torba

velika torba

Idealna rešitev za vse, ki se jim ne ljubi premišljevati o tem, kaj vse potrebujete. Vanjo lahko preprosto vržete vse! Od najnujnejših osebnih stvari, tablice, dodatne jopice pa do malice, revij in otroških igrač. Idealna tako za potovanja kot tudi za naporen vsakdan.

Lisa - 9/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 9/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.