Poletna oblačila ste zagotovo že pospravili v omaro in čas je, da si omislite nekoliko toplejšo garderobo. Izbrali smo deset uporabnih modnih kosov, ki vas bodo greli v prehodnem jesenskem obdobju.

Temen džins ozkega kroja

Odlična izbira, ki se poda k vsem jesenskim odtenkom. Zraven obujte nizke superge, balerinke, gležnjarje ali visoke škornje. Obvezen in zelo univerzalen kos jesenske garderobe, ki ga lahko uporabite za skoraj vsak stil.

Plašč v kamelji barvi

Ravno pravšnji za prehodno obdobje, saj vas bo v hladnejših jutrih kar dobro grel, a zaradi svoje elegantne barve ne bo deloval preveč težko in zimsko.

Elegantna obutev brez pete

cevlji brez pete

Čevlji brez pete so zelo primerni za službo in prosti čas, saj so udobni in jih lahko nosite ves dan. Izberite zanimive barve ali vzorce, ki bodo poživili vaš jesenski službeni videz, lepo pa se podajo tudi k džinsu in krilom.

Usnjena jakna

usnjena jakna

Za eleganten in hkrati ležeren videz usnjeno jakno kombinirajte z ozkim džinsom in nizkimi škornji. Primerno za nešteto priložnosti.

Svetleči uhani

heidi klum

Idealni za kombinacijo z elegantnim, enobarvnim suknjičem in ozkimi hlačami.

Pleten pulover

Izberite mehak pulover v svetlejših tonih, ki bo delovali elegantno in lahkotno. Končno res topel pulover, ki ga boste lahko, poleg džinsa, kombinirali tudi z nekoliko 'lepšimi oblačili'.

Eleganten nahrbtnik

Končno mali in elegantni nahrbtniki, ki jih lahko nosite povsod, pa še opazili ga ne boste!

Bela srajca

Kar ne moremo se je naveličati! Sveža bela srajca, ki jo lahko nosite vse leto in jo kombinirate z vsemi bolj ali manj sezonskimi kosi oblačil.

Elegantne široke kariraste hlače

Imejte svoj posebni stil tudi v hlačah na rob! Obvezen kos garderobe, ki ga boste oblekle zjutraj za v službo, o njem pa se bo govorilo še ves dan!

Lisa - 40/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 40/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.