Špas teater vam predstavlja ... KOmedijo. Pa ne čisto običajno KOmedijo, pač pa KO KO KOMEDIJO, kjer sta glavno vlogo prinašalk smeha prevzeli Katarina Čas in Ana Marija Mitić.

Katarina in Ana Marija sta združili moči, lepoto in pamet ter v debeli uri KOnkretno KOmentirata, KOrenito razpravljata, kdaj tudi zaKOlneta in prav po žensko KOnčujeta.

Ena jih ima, druga bi jih rada imela - obline. Ena jih ima, druga tudi - težave z moškimi. Ena jih ima, druga prav taKO - večne pripombe na milijon stvari. Ena in ena sta dve prijateljici, ki imata več skupnega, KOt se zdi na prvi pogled. Sta bolj zabavni KOt vse smešnice na 'tubi', bolj neposredni KOt otroci, bolj nori od norih krav in bolj zagnani KOt Jehovove priče. Zakaj ne bi pozvonili tudi na vaš davno pozabljeni gumbek prave zabave?

V predstavi se bomo prepoznali prav vsi, saj se loteva tisoč in enega nesmisla, ki se nam v današnjem svetu zdi nepogrešljiv. Stvari, brez katerih ne znamo in ne moremo več živeti, številnih »rešitev« za neštete »težave«, ki nam jih nastavlja družba in si jih drug drugemu nastavljamo sami.

Ne pričakujte stand up-a, ker to ni. Pričakujte pa sproščeno uro zabave, pravo KO KO KOMEDIJO zmešnjav sodobnega sveta, ki jo je s soborcema Gašperjem Tičem in Juretom Karasom zakrivil Lado Bizovičar.

Kako do brezplačnih vstopnic?

Osvojite brezplačni ogled prve predstave, ki bo v soboto, 29. novembra, ob 20.uri v ljubljanskem Špas teatru.

Vse, kar morate storiti je, da nam do petka, 21. novembra, na zabava@adriamedia.si pošljete svoje kontaktne podatke (ime, priimek in kraj) in nas po možnosti nasmejite s svojo najljubšo šalo.

Najbolj zagrete za ogled predstave in zabavne srečneže in srečnice bomo obdarili z brezplačnim ogledom predstave za 2 osebi.

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah so objavljeni na strani www.adriamedia.si.