Laura je grafična oblikovalka in ljubiteljica umetnosti, zaljubljena je v pisane odtenke narave, izginjajoče oblake, sončne žarke, obožuje pa svoja lumini bitja.

"Pride trenutek v življenju, ko se ti svet obrne na glavo. Gledaš v piko in nič ti ni jasno, kaj se ti dogaja, kam te pelje pot in kaj vse to pomeni. Prvič sem se s tem čustvom soočila, ko sem preverila test nosečnosti, in drugič, ko sem spoznala gospoda, ki mi je v nekaj stavkih povedal, zakaj sploh živim ...

Šla sem na polje in se sredi travnika usedla na tla. Zaprla sem oči in poskušala začutiti vsak sončni žarek, ki je božal moje telo, uživala sem v tej toploti, ko sem nenadoma začutila, kako snop svetlobe izhaja iz mene, iz predela pljuč v obliki spirale, ki se je zaključila v zunanji krog, kak meter in pol okoli mene in na krožnici so se pojavila svetlobna bitja – moji lumini," je opisala soočenje Laura, ki verjame, da jo bitja varujejo pred škodljivimi energijami.

"Beseda 'lumin' je besedna zloženka besed luč in mini, hkrati pa izvira iz latinske besede 'lumen', kar pomeni svetloba. To zgodbo sem se odločila nadaljevati in risati svoja bitja. Svoj prostor so našli na lesenih ploščicah, na skodelicah in obeskih. Materiale in metode slikanja zbiram po občutku in odkrivam nove možnosti apliciranja.

Trenutno se je lumini izgubil v zgodbi, ki bo namenjena staršem in otrokom, v upanju, da bomo začeli dojemati, zakaj nam je bilo podarjeno to življenje. Moja želja je z vso ljubeznijo prižigati male lučke v srcu ljudi, ki si to želijo. Kajti lumini ni angel, je svetlobno bitje, ki vas pomaga povezati z belo svetlobo, varuje vaše osebno polje pred vdorom temnih energij," je še povedala ustvarjalka, ki dela le po naročilu, saj želi ohraniti podajanje energije na osebni ravni.

laura pompe sterleKje jo najdete?

Laura vam bo svoja svetlobna bitja pokazala na Facebookovi strani Lumini ali na spletni strani laurasterle.wix.com/luminilove.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani www.UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 44/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 44/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.