Kajo Gasparini k eksperimentiranju vodi pustolovski duh

Živahni svet znamke Manitas je oblikovalka Kaja ustvarila pred dobrimi 11 leti, ko je ugotovila, da jo dosti bolj kot oblikovanje za tipkovnico in miško v roki privlači kreiranje izdelkov, ki nosijo poseben pečat in živo energijo.

 "Odločila sem se, da bom edinstven način poslikave na usnjene izdelke, kar je začela že moja mama, povezala s svojo veliko ljubeznijo do čevljev, s strastjo do izražanja z barvami in z večno naklonjenostjo meni najljubšemu etno stilu," je dejala Kaja, ki jo radovednost, iskrivost in pustolovski duh vodijo k eksperimentiranju ter odkrivanju vedno novih plasti njene umetniške duše. 

"Neskončno uživam, ko se potapljam v pisani svet in iščem harmonijo med različnimi barvnimi kombinacijami, ki jih nadgradim z unikatnimi poslikavami na vsakem izdelku posebej," je še povedala ustvarjalka, ki ima svojo galerijo na Bledu.

Tam zelo rada opazuje ljudi, ki kar zažarijo, ko začutijo energijo, ki jo Kaja vtke v kakovostno ročno izdelano obutev, torbe in druge usnjene izdelke. Lani je ameriški turist med občudovanjem izdelkov v galeriji vzkliknil: "To je umetnost, ki jo lahko nosiš na sebi!" Ob takšnih iskrenih pohvalah je Kaja hvaležna za dar, s katerim prižiga iskrice radosti in navdušenja v ljudeh.

Kaja GaspariniKje jo najdete?

Izdelke si lahko ogledate na spletni strani www.manitas.si ali na Facebookovi strani Manitas.

Predstavitve slovenskih ustvarjalcev in njihovih unikatnih del si lahko ogledate na spletni strani UstvarjalneRoke.si. Če bi radi predstavili svoja umetniška dela, poiščite stran Ustvarjalne roke na Facebooku ali pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Lisa - 30/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 30/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.