Ženske močnejših postav pogosto muči dilema, kje kupovati oblačila in kako jih nositi. Izbrali smo nekaj predlogov, kje kupovati in kako nositi določene kose oblačil. Moda ne bi smela biti omejena samo na konfekcijsko številko 38 in tega se zavedajo tudi v nekaterih tekstilnih gigantih, ki v svojo ponudbo vedno pogosteje vključujejo modo za močnejše.

H&M (H&M + sizes)

Udobna in modna oblačila, ki niso omejena zgolj na enostavne majice ali hlače. V Ljubljani jih najdete v njihovi prodajalni v nakupovalnem centru Supernova na Rudniku. Do velikosti 54.

C&A (XL-grosse)

Moda za vsak dan, povsod in za vsakogar. Udobne in praktične rešitve za vsak dan. Do velikosti 56/58

Mango (curve sizes)

Mangova modna linija za polnejše postave Violeta ponuja vrsto zares modnih kombinacij, v katerih zagotovo ne boste ostale neopažene. Njihovo ponudbo najdete na njihovi spletni strani mango.com. Do velikosti XXL.

Punt Roma

Španska blagovna znamka, ki ponuja pisana oblačila v konfekcijskih številkah od 38 do 54. V njihovi ponudbi najdete tako oblačila za šport in prosti čas kot tudi tista bolj elegantna. Najdete jih v ljubljanskem Emporiumu.

V Emporiumu lahko nekoliko večje številke (in sicer do 48) najdete tudi pri znamkah Wallis, Dorothy Perkins, Olsen in Monari, Selection by s.Oliver in Comma pa elegantna oblačila ponujata v nemških konfekcijskih številkah (ki so nekoliko večje od običajnih) do 46.

ASOS

Veliko izbiro oblačil za tiste bolj polnih oblin najdete tudi na spletni strani asos.com, pod zavihkom curve and plus size (do številke 56). Ponujajo zares pester izbor lepih in modnih oblačil ter brezplačno dostavo.

Cellebes 

Pod sloganom 'Všeč so nam vse postave' ponujajo modna oblačila od konfekcijske številke 34, pa kar do številke 64. Na njihovi spletni strani najdete resnično vse, kar potrebujete, od pižam in spodnjega perila pa vse do elegantnejših kosov, v večjih številkah pa ponujajo tudi moško modo.

Love culture

Spletna stran, ki ponuja večje številke po ugodnih cenah in dostavlja v Slovenijo (loveculture.com).

Lisa - 50/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 50/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.