Poglejte, kaj ustvarja Mojca Janušič Modic - Olivia Rose Designs.

"Čeprav me želja po oblikovanju in ljubezen do vsega lepega spremljata že od nekdaj, od študija umetnostne zgodovine do dela kot vizažistka, se je moja oblikovalska pot začela nepričakovano pred dvema letoma z mojo poroko, ko sem oblikovala in izdelala svoj poročni pas in zapestnico. Želela sem si nekaj drugačnega in v barvah svoje poroke. Ker v poročnih salonih nisem našla nič, kar bi me pritegnilo, sem se odločila, da si dodatke izdelam sama. Ko sem nosila svoje dodatke na poroki, sem imela čudovit občutek, občutek samozavesti in lepote. Takrat sem vedela, da želim ta občutek prenesti tudi drugim nevestam," je povedala Mojca, ki je po poroki svojo strast spremenila v posel. "Pustila sem službo in se popolnoma posvetila oblikovanju. Naslednje mesece sem preizkušala materiale, se učila tehnik šivanja in iskala dobavitelje. Kljub težavam ponosno povem, da sem pred lansiranjem svoje prve kolekcije in kljub temu da spletna trgovina še ni odprta, že imam kar nekaj naročil," je še dodala ustvarjalka, ki izdeluje poročne pasove, naglavno okrasje, zapestnice in uhane z edinstvenim in personaliziranim pristopom.

nakit

Vsak izdelek Olivia Rose designs je narejen po željah neveste in je posebej zanjo, dovršeno pa je izdelan tako s sprednje kot tudi zadnje strani. "Ker je moja prva strast umetnost, so različni umetniški stili velik navdih za moje delo. Pritegneta me eleganca in zapeljivost petdesetih let ter razkošje in glamur art decoja. Navdih najdem tudi v porokah samih. Od čudovitih barv dekoracije do nežnih cvetov rož. Poroke so dogodki ljubezni in sreče in ta občutek želim prenesti v oblikovanje.

Kje jo najdete?

Bodoče neveste jo lahko najdejo na Instagramu (oliviarosedesignseu) in Facebooku pod imenom Olivia Rose Designs, kmalu pa bo zaživela tudi spletna stran.

Liza - 24/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 24/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.