Na gregorjevo, 12. marca, na Ljubljanskem gradu začenjajo cikel petih koncertov Janez Dovč z gosti (Irena Preda, Jararaja, Brina Vogelnik, Krmac & Mureškič in Sounds of Slovenia Trio). Lisa podarja dve vstopnici!

Harmonikar in skladatelj Janez Dovč bo v ciklusu petih koncertov na Ljubljanskem gradu gostil glasbenike, ki so v slovenski in mednarodni javnosti prepoznavni po svežini. Njihove interpretacije klasike, džeza, avtorske ali ljudske glasbe so do izvirnikov spoštljive, a hkrati sveže.

Pet koncertov na različnih odrih Ljubljanskega gradu pod vodstvom harmonikarja in skladatelja Janeza Dovča, ki poleg globoke predanosti slovenskemu ljudskemu izročilu velja za izjemnega odrskega in študijskega glasbenika.

Par na koncertu Janeza Dovča in Irene Preda

Ljubljanski grad in revija Lisa podarjata dve vstopnici za par, ki se bo udeležil prvega koncerta iz cikla Janez Dovč z gosti, in sicer na gregorjevo, 12. marca, v Stanovski dvorani.

Pišite na naslov Lisa, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana ali na lisa@adriamedia.si s pripisom Gregorjevo. Ne pozabite pripisati številke mobilnega telefona.