Vilinski simboli so ključ energij, ki v sebi skrivajo neomajno moč delovanja. Naša namera in pozitivno naravnava pozornost sta tisti sili, ki jih aktivirata in sprožita njihovo delovanje. So ključi energij, vrednot, sposobnosti, veščin, darov in zmožnosti, ki se neprebujene skrivajo globoko v nas. Z njimi lahko postanemo bolj 'zavestni' in ustvarjalni. Pomagajo nam, da spet vzpostavimo stik s svojo notranjostjo in vero v magijo vsakdanjega življenja. Upanje se povrne in sprememba potrka na vrata. Postanemo čarovniki svojega življenja in pisci lastne usode.

So ključi energij, ki v sebi skrivajo moč delovanja. Z njimi preusmerimo mogočno energijo svoje pozornosti s težave na rešitev. Z namero in odločnostjo se odpremo pozitivnim energijam in s tem povzročimo velikanski premik v svoji zavesti, ki sproži plaz pozitivnih posledic. Na videz so povsem preprosta znamenja, vendar ima vsak globok pomen in namen. Pomembno je, da jih uporabljate v pozitivne namene in s čistim srcem.

Amulet z vilinskim simbolom lahko nosite v denarnici, okoli vratu, na obesku za ključe, v žepu ali kjerkoli v svoji bližini. Ime vilinskega simbola (na primer Amar nat, ki je namenjen ljubezni) lahko uporabimo kot mantro za priklic njegove energije. Ime je sestavljeno iz dveh delov – prvi del je v stari vilinščini in je nespremenljivo jedrno ime, ki ga ne sklanjamo, drugi del pa je opisno dopolnilno ime. Vedno vljudno prosimo za pomoč in se potem tudi zahvalimo, ne glede na to, kakšen je občutek glede rezultatov. Bodite potrpežljivi. Simbol lahko uporabljate toliko časa, kolikor se vam zdi, da ga potrebujete.

Vilinsko poslanstvo je spomniti ljudi, da imajo dovolj energije, znanja in modrosti, da zmorejo narediti in doseči vse, kar si želijo, ter da so dovolj močni, da premagajo vse ovire in rešijo vse izzive, ki jim jih je namenilo življenje.

Vsi včasih potrebujemo majhno pomoč, da pritegnemo pravo energijo in poiščemo ključ, ki odpre, kar se skriva v kotičku naše duše.

Ker so vilinski simboli tako zelo preprosti in izjemno učinkoviti, jih lahko uporablja kdorkoli. Želimo si, da bi prav vsak Slovenec imel svojega vilinčka, tistega, ki ga najbolj potrebuje, in zato smo se odločili, da vam do konca leta omogočimo nakup vseh izdelkov po polovični, tj. 50 % znižani ceni.

Popust si lahko zagotovite z uporabo GESLA, ki ga najdete na dnu tega članka. Geslo vpišite v za to namenjen obrazec na spletni strani www.buy-amulet.com in sledite navodilom.

Poleg tega pa vam spet omogočamo dostop do brezplačne e-knjige (elektronske knjige) z naslovom Vilinski simboli … ker pridejo prav, svoj brezplačni izvod pa lahko naročite na spletni strani www.buy-amulet.com , kjer sledite navodilom. Geslo: LISA50

Nagradno vprašanje

Na videz so vilinčki povsem preprosta znamenja, vendar ima vsak svoj globok pomen in namen. Pomembno je, da jih uporabljate v pozitivne namene in s čistim srcem. Lisine bralke in bralce pa pozivamo, da napišejo svojo osebno izkušnjo z vilinskimi simboli. Nagradili bomo 10 zvestih uporabnikov vilinskih simbolov. Svoje misli, izkušnje in želje za vilinčke pošljite na Lisa, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, ali na: lisa@adriamedia.si .