Za članek, ki ga berete, smo na Lisi odvrgli vso sramežljivost in 'zadrgnjenost'. Zakaj se ne bi enkrat poigrali le z mislijo o vseh igračkah, ki obstajajo za ženske.

Če lahko toliko milijonov žensk po vsem svetu bere ne preveč kakovostno knjigo 50 odtenkov sive, potem si že morajo želeti nekaj nagajivosti v svojem 'posteljnem' življenju. Predstavljamo vam nekaj najpopularnejših seksualnih pripomočkov, ki navdušujejo ženske po svetu. Vse tovrstne ali podobne igračke lahko kupite tudi v Sloveniji, v trgovinah ali prek internetne prodaje (ne, ne bo vam treba v sex shop), kjer vam jih po pošti, diskretno zapakirane, dostavijo na dom. Preverite, izbira je velika in pestra.

Analni čepki in kroglice

Analni seks v današnjem svetu je dejstvo, ki ga prakticira vse več žensk. Pa saj ste že slišale šalo, ko fant vpraša dekle, na kakšen način želi seksati: normalno ali vaginalno! Prodajajo jih v vseh velikostih, za začetnice seveda najprej najmanjši, plus obvezna uporaba lubrikanta. Cena: od 10 evrov.

Analni čepki in kroglice

Opravljivkin prstan (Gossip Ring)

Je majhen vibrator v obliki prstana z rožo, ki si ga nataknete na prst. Pritisnete na gumb in zabava se lahko začne. Obroč prstana je dovolj raztegljiv, da si ga lahko natakne tudi vaš ljubimec na svoj ponos. Vibrirajoči del prstana je snemljiv, tako da ga lahko dejansko nosite tudi kot prstan. Med predstavnicami ženskega spola je zelo priljubljen zaradi simpatičnosti, uporabnosti in tudi diskretnosti. Cena: od 5 do 10 evrov. Slabost: baterija vibrirajočega dela zdrži od 5 do 7 ur, potem pa je treba kupiti novo. Opravljivkin prstan prodajajo praktično vsa tovrstna podjetja, najbolj popularen je Hustlerjev model. Prav tako se prodaja še vrsta vibrirajočih naprstnikov za tovrstne užitke.

Opravljivkin prstan (Gossip Ring)

Šminka vibrator

Majhen vibrator v obliki in velikosti šminke, je idealen za potovanja, zlasti kadar greste skozi letališke rentgenske kontrole in ga enostavno hranite v svoji make up torbici. Cena je zelo odvisna od modela, najcenejši stanejo približno 7 evrov. Diskretna šminka je seveda zelo popularna, še posebej pohvalijo Booty Parlor Liptrick, ki stane malo več kot 20 evrov.

Šminka

Metuljček

Lahko ima tudi obliko zajčka, delfinčka, cveta ... Izredno priljubljena igračka je lepo oblikovana, tako da se prilagaja vašemu klitorisu in vagini. S trakovi si jo pritrdite okoli stegen, tako da imate povsem proste roke. Z daljinskim upravljalnikom določate hitrost in tempo vibriranja. Nekateri imajo na notranji strani tudi penis ali dva za draženje notranjosti vagine in anusa. Cena: od 20 evrov.

Metuljček

We – vibe III

Vibracijski stimulator, narejen iz medicinskega silikona, je idealno ustvarjen za žensko, saj hkrati stimulira področje znamenite G-točke in klitoris. Je diskretne velikosti in vodoodporen. Upravljate ga z brezžičnim daljinskim upravljalnikom s trimetrskim dometom. Neverjetnih šest funkcij vibriranja z dvojnim motorjem vam ponuja veliko število možnosti uporabe. Paket vsebuje tudi polnilnik za baterije. Cena: 132 evrov.

We – vibe III

Magic Wand

Čarobna palica, ki se je v 70 letih prejšnjega stoletja iz terapevtske masažne naprave prelevila v seks igračko. Mercedes med seks igračami je verjetno najbolj znana in prodajana seks igrača (najbolj tista japonskega proizvajalca Hitachi). Izjemno močna vibrirajoča igračka je namenjena predvsem draženju klitorisa. Z izjemno mehko glavo, veliko skoraj kot teniška žogica, z dvema hitrostma, vas popelje v čarobno carstvo čustev. Za močnejše vibracije in napetost je še bolje imeti tisto, ki deluje na 220-voltni električni tok. Cena: približno 50 evrov.

Magic Wand

Rabitt (zajčji) vibrator

Seks igračka, ki opravlja dvojno delo. Užitek podvoji s stimulacijo G-točke, ki jo povzroča kroženje paličastega dela vibratorja, medtem ko je klitoris simultano stimuliran. Vgrajen dinamični dvojček je zagotovilo, da vibrator ustreže praktično vsaki ženski. Obstajajo tudi s trojnim stimulatorjem, dodatnim za anus. Cena: od 25 evrov.

Rabitt (zajčji) vibrator

Vibracijski ali stimulacijski jajčki

Najbolj so namenjeni stimuliranju notranjosti vagine, tudi anusa, lahko pa jih uporabljate tudi kako drugače. Imajo več hitrosti in načinov vibriranja. Priljubljeni jajčki obstajajo tudi na daljinsko upravljanje, ki delujejo na 20 metrov, kar vam z ljubimcem omogoča veliko nagajive zabave. Cena: od 15 evrov.

Vibracijski ali stimulacijski jajčki

Sadomazohistični pripomočki

Žensko zanimanje za 'sadomazo' seks je zelo narastlo po izdaji super uspešne knjige 50 odtenkov sive, pisateljice E. L. James. Občutek, da nekdo seksualno dominira nad vami ali vi nad njim, vas lahko popelje do silovitega vzburjenja. Prav tako tepežkanje zadnjice povzroča večjo prekrvavitev te, kar še dodatno stimulira bližnje erogene cone. Lisice, preveza za oči, bič, žgečkalnik, masažne sveče ... Prodaja se tudi komplet seks igrač 50 odtenkov sive.

Sadomazohistični pripomočki