Modno poletje se lahko začne! Preobrazba je uspela.

Revija Liza je v sodelovanju s trgovinami KiK trem izbranim damam z lepimi oblinami pričarala modno in lepotno razvajanje ter jim polepšala uvod v tople majske dni. Irena Novak, Lili Popovič in Megi Trojer so se prepustile frizerjem, vizažistki in stilistki ter navdušeno opazovale svojo podobo v ogledalu, na koncu pa so se preizkusile še v vlogi fotomodelov in se domov vrnile z novo izkušnjo.

Sredino dopoldne so Lili, Irena in Megi začele v frizerskem salonu Simple na ljubljanskem Rudniku, kjer so jih že čakale frizerske mojstrice ter umetnica ličenja Barbara Fartek. Po končanem lepotnem delu pa se je Lizina druščina preselila še v trgovino KiK na Rudniku, kjer so dekleta ob pomoči stilistke Mateje Čelan poiskale modne kose, ki so primerni za njihovo postavo in so jim hkrati oblikovno in barvno všeč. Glede na to, da je pomlad v polnem teku, so se dekleta odločila za vse odtenke rožnate v kombinaciji z džinsom in izbranimi modnimi dodatki.

Lili Popovič

Energična mlada mamica Lili Popovič je iskreno povedala, da si rada vzame čas zase in obišče kakšno trgovino ter si kupi kaj lepega. Še raje pa prosti čas preživlja doma s svojima dvema sinovoma. Sama ne posega pretirano po ličilih, se pa z veseljem prepusti rokam izkušenih strokovnjakov, zato se je najbolj veselila prav tega dela preobrazbe. No, rezultat je res navdihujoč.

Lili Popović

Za urejanje pričesk je poskrbela ekipa frizerskega salona Simple, Supernova.

Friziranje

Dame v treh različnih starostnih obdobjih so se povsem sproščeno (no, z malce začetniške treme) prepustile vodstvu strokovne ekipe. Z leve: Lili Popovič, Megi Trojer, Irena Novak.

Udeleženke

Megi, Irena in Lili z novimi pričeskami, naličene in v modnih oblačilih poletne kolekcije KiK.

Udeleženke

Simpatična Irena Novak je ponosna mama in babica iz Zagorja, ki živi polno aktivno življenje. Z nasmehom na ustnicah pravi, da ji ga dodatno popestrita njena dva vnuka.

Irena prej

Všeč so ji spremembe in zato se je preobrazbe zelo veselila. Lahko se mirno strinjamo, da je videti zelo očarljvo!

Irena potem

Vedno nasmejana Megi Trojer je mlada ljubiteljica živali iz Podbrda ter bodoča diplomirana medicinska sestra.

Megi prej

V prostem času najraje potuje, všeč ji je tudi hitra vožnja in bo zato kmalu opravila izpit za motor. Megi pravi, da prisega na nakupovanje prek interneta, tokrat pa se je preizkusila v nakupovanju v živo.

Megi potem

Vse o ostalih podrobnostih preobrazbe - ličenja, nakupovanja, friziranja in druženja - najdete v aktualni številki revije Liza, ki je na voljo na prodajnih mestih po Sloveniji!

Liza - 21/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 21/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.