Doma imate kup modrčkov, a imate občutek, da vam prav nobeden ni povsem prav. Eden vam pleše, drugi vas tišči, tretji vam naredi obupne prsi, četrti je že star in 'zapran'... Ja, tudi mi poznamo te zgodbe z modrčki.

Zato smo se pri Lisi odločili, da vsem bralkam pomagamo najti pravega.

Pridružite se veliki akciji Lise in Emporiuma - Prav mi je!

Izbrali bomo tri bralke z različnimi prsmi. Iskali bomo eno damo z majhnimi prsmi, eno z majhnim obsegom hrbta in velikimi prsmi ter damo z bujnimi oblinami na vseh mestih.

Zato vas, drage bralke, vabimo, da se prijavite na našo veliko akcijo Prav mi je!

Pišite nam na Lisa, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana ali na lisa@adriamedia.si.

Nujno napišite: ime, številko modrčka, pripnite še fotografijo, nujno priložite še številko mobilnega telefona, da vas bomo lahko obvestili, če boste izbrani.

Izbirali bomo vse do 5. aprila.

Pohitite s prijavami, dam, ki imajo težave z modrčkom, je zelo veliko.

Strokovnjaki bodo izbrali pravega

Pri izbiri modrčka vam bodo pomagali strokovnjaki iz ljubljanskega Emporiuma, skupaj pa boste izbirali med znamkami Etam, Chantelle, Passionata in Calvin Klein Underwear. Vsaka izbrana dama bo za nagrado dobila komplet spodnjega perila.

  • Etam

Etam je francoska blagovna znamka, ki je po vsem svetu poznana po trendovskih ženskih oblačilih in spodnjem perilu. Trgovin s spodnjim perilom Etam je kar 580, med drugim so tri tudi v Sloveniji. Etam nagovarja samozavestne in dinamične ženske, ki so rade zapeljive, nagajive ali romantične. V kolekciji perila Etam najdemo modrčke, hlačke, spodnje majice, pižame, spalne srajčke, jutranje halje, kopalne plašče, copatke, kopalke, obleke za na plažo, paree in natikače. Etamova ambasadorka v svetu je top model Natalia Vodianova.

  • Chantelle

Chantelle je francosko spodnje perilo, znano po svoji kakovosti in ultimativni ženskosti. Perilo Chantelle nagovarja ženske, ki od življenja zahtevajo najboljše. Chantelle ponuja različne kroje modrčkov za vsak tip postave in za vsako priložnost ter je pravi mojster v oblikovanju ženske postave.

Izredno dobro krojeni modrčki balkonet, modrčki z gladkimi košaricami za pod oprijeta oblačila, push up modeli, nedrčki, oblikovani za večje prsi, in minimizerji so tisti, zaradi katerih si boste vedno želeli nositi perilo Chantelle.

  • Passionata

Perilo Passionata je del skupine Chantelle, kar pomeni, da perilo Passionata ni le lepo in čutno na pogled, ampak tudi zelo kakovostno izdelano in najboljših materialov. Modrčki in spodnjice Passionata so igrive, krojene za mlade in mlade po srcu. Passionata je ponosna, da je njena svetovna ambasadorka zapeljiva in mladostna supermanekenka Bar Rafaeli.

  • Calvin Klein underwear

Calvin Klein, legendarna ameriška blagovna znamka, je zaslovela s provokativnimi reklamnimi oglasi v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. V oglasih Calvin Klein še danes nastopajo vrhunske manekenke, slavne osebnosti in revolucionarno sveži obrazi v svetu mode. Za perilo Calvin Klein so značilne čiste linije, inovativni materiali in odlično prileganje. V kolekciji perila Calvin Klein lahko vsako sezono izbirate med bazičnimi modeli v osnovnih in modnih barvah ter trendovskim spodnjim perilom, oblikovanim v skladu z modnimi smernicami.