V prihajajočih tednih v Ljubljano in Zagreb prihajajo vrhunski izvajalci, hitro po karte in pomigajte z najljubšimi zvezdami kar v živo!

Nelly Furtado: The spirit indestructible tible

Adria Entertainment ponosno predstavlja koncert – prvič v Sloveniji – vrhunske pevke Nelly Furtado, ki bo nastopila v četrtek, 14. marca 2013, v ljubljanski Hali Tivoli. Nelly, ki je zaslovela že leta 2001 v svojim prvim albumom, je prejela številne nagrade in priznanja: kar dva grammyja, 10 nagrad juno, 3 MuchMusic Video nagrade in si prislužila svojo zvezdo na Canada's Walk of Fame.

Le malokdo ne pozna njenih pesmi, kot so I'm Like a Bird, Turn Off the Light, Powerless (Say What You Want), Try, Forca, Promiscuous, Maneater in Say It Right. Predprodaja vstopnic poteka na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima, bencinskih servisih Petrola in na spletni strani www.eventim.si.

Denis&Denis v Kino Šiška

Ena izmed najpomembnejših in najvplivnejših pop skupin nekdanje države, reški Denis&Denis, se je konec preteklega leta vrnil z veliko reunion turnejo, s katero je proslavil 30. obletnico svojega prvega nastopa. Decembra 1982 je namreč skupina priredila svoj prvi uradni koncert, 7. decembra 2012 pa je v zagrebški Tvornici kulture odmevno obeležila tri desetletja izjemno plodnega dela.

denis

Koncertu v Tvornici je sledil silvestrski nastop na reškem Korzu, potem pa turneja po vseh državah regije, v okviru katere bodo nastopili tudi v Šiški! Prvič po več kot 25 letih bo skupaj nastopil duet Davora Tolje in Marine Perazić, okrepljen z Edijem Kraljićem iz takratnega obdobja delovanja ter novo pevko Ruby Kolić, ki ob Davoru Tolji tvori duo Denis&Denis izpred nekaj let. Denis&Denis se v izvirni postavi ne vrača za daljše obdobje, ampak samo za čas turneje ob 30. obletnici skupine, zato bo koncert v Kino Šiška – 1. marca – ena redkih priložnosti, da jih vidite in slišite v živo!

Beyoncé v Zagrebu

Beyoncé bo v sklopu svoje svetovne turneje nastopila v naši neposredni bližini, v Zagrebu, in sicer 17. aprila 2013. Evropski del turneje The Mrs. Carter Show se bo pričel 15. aprila 2013. To je njena prva turneja po treh letih, nastopila pa bo tudi v Dublinu, Parizu, Berlinu, kar štiri koncerte pa bo imela v dvorani O2 v Londonu.

beyonce

Do tega trenutka so prodali že več kot 5.000 vstopnic! Za pričakovati je, da bo koncert razprodan v rekordnem času, organizator pa opozarja, da bo to edini koncert v Zagrebu. Prvi kupci so bili seveda fani skupine, ki so imeli posebno predprodajo, pred dnevi pa se je začela prodaja na vseh prodajnih mestih Eventima v Sloveniji ter na spletni strani: www.eventim.si.