"Ustvarjalnost je od nekdaj del mene. Ali je bilo to v očetovi delavnici ali pa v moji sobi med čopiči, barvicami, škarjami, lepili; vedno sta se našla čas in način za izražanje," nam je zaupala Rebeka.

"Leta 2011 sem ponovno odkrila kvačkanje, obenem pa sem želela izdelovati nekaj lepega, uporabnega, nekaj, ob čemer se bom še bolj počutila kot prava ustvarjalna ženska. Idejo za unikaten nakit sem odkrila po nekaj mesecih preizkušanja kvačke in ubogljive preje, zatem pa domišljiji in kombinacijam ni bilo konca," je povedala ustvarjalka, ki svoj nakit izdeluje iz bombažne preje, lesenih kroglic, perl, trakov, vrvic, s kvačko in škarjami pa poskrbi za piko na i.

Izdelke pa tudi poimenuje – ogrlice nosijo imena Luna, Kresnica, Krasotica, Antika, Rosa, Femme, Nizanka, Lina, zapestnice je poimenovala Pestnica in uhane Malina in Versailles.

"Svojo linijo izdelkov od leta 2012 predstavljam pod imenom ArtLina. V tej liniji umetnij pa se skriva veliko lepega za vse tiste, ki se najdejo v ustvarjalnem geslu: 'Življenje je lepše v barvah!'," je še povedala ustvarjalka, ki ji navdiha nikoli ne zmanjka, saj ji že narava sama ponuja nešteto idej in barvnih kombinacij.

Kje jo najdete?

Rebeka vam bo izdelke razkazala na Facebook strani ArtLina, srečate pa jo lahko tudi na prodajnih sejmih.

Ureja: Metka Pravst - MetiBeti. Foto: Patricija Kastelic, www.all-in.si